Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerijus Juška: į mano baleto mokyklą investavo Pinkevičius, Valentaitė ir Gelažnikas

„Į mano ilgametę svajonę – nuosavą šokių mokyklą investavo Laimutis Pinkevičius, Asta Valentaitė ir Marius Gelažnikas. Užtenka atsiversti populiarų lietuviškų „selebričių“ žurnalą ir pirmuosiuose puslapiuose išvysite visus mano investuotojus“, – taip į klausimą, kas sunkmečiu padėjo atidaryti šokių mokyklą, atsakys baleto primarijus Nerijus Juška jau trečiadienį , „Žvaigždžių klube“.
Lietuvos baleto artistas Nerijus Juška
Lietuvos baleto artistas Nerijus Juška / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Laidos vedėjams dainininkei Natalijai Zvonkei ir Vitalijui Cololo Lietuvos baleto pažiba taip pat atskleis juodąją baleto šokėjų gyvenimo pusę.

„Esu turėjęs tokių traumų, kuomet koja tapo viena didele mėlyne. Nuo kojų pirštų iki kelio viskas buvo ištinę ir tamsiai mėlynos spalvos. Apie klaikų skausmą net nekalbu“, – pasakos N.Juška.

Laidos metu bus prisimintas ir prieš kelerius metus nutikęs nemalonus incidentas, kai pasirodymo metu baleto šokėjas Nerijus, turėjęs pagauti ir ant rankų iškelti savo partnerę, jos nepagavo. Tąkart mergina įkrito į orkestro duobę, sukeldama šoką ne tik kitiems šokėjams, tačiau ir gausiai susirinkusiai publikai.

Kodėl nutiko ši nelaimė, kaip griuvimas atsipirko N.Juškai ir jo scenos partnerei bei kodėl baleto primarijus „Titaniko“ kompozicijoje laivo priekyje mato Seimo narius Petrą Gražulį bei Kazimierą Uoką - apie visa tai jau trečiadienį, „Žvaigždžių klube“ 20.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius