-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Netrukus TV ekranuose – projektas „Tu gali šokti!“

Visai neseniai internete pasirodė amerikiečių šou ištrauka, kurioje buvo užfiksuotas įspūdingas lietuvės Ivetos Lukošiūtės pasirodymas. Milžiniško susidomėjimo ir gausaus gerbėjų būrio sulaukusio projekto „So You Think You Can Dance“ lietuviška versija netrukus pasirodys ir mūsų televizijos ekranuose.
Projekto „So You Think Tou Can Dance“ dalyviai
Projekto „So You Think You Can Dance“ dalyviai / TV3 nuotr.

Beveik penkerius metus pasaulį stebinantis šokių konkursas jau yra adaptuotas Naujojoje Zelandijoje, Ukrainoje, Turkijoje, Izraelyje, Kanadoje, Vokietijoje, Graikijoje, Lenkijoje, Malaizijoje, Norvegijoje, Belgijoje, Olandijoje, Pietų Afrikoje, Didžiojoje Britanijoje, Australijoje ir kitose šalyse. Netrukus įspūdingais mėgėjų ir profesionalų šokio pasirodymais TV3 žiūrovus džiugins ir lietuvaičiai. „TV Manijos“ komanda jau ruošiasi naujam viesului – projektui „Tu gali šokti!“.

„Sėkmingiausio praėjusių metų šou „Lietuvos talentai“ scenoje išvydome daug šokėjų. Iš tiesų mūsų dainingą tautą tai šiek tiek net stebino. Skubame pranešti, kad šį kartą pagal formatą kuriamo pasaulinio šokių projekto atrankos jau prasideda, todėl visi šokėjai kviečiami suklusti ir pildyti anketas TV3 televizijos interneto tinklalapyje“, – sako naujo projekto „Tu gali šokti!” prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

TV3 nuotr./Projekto „So You Think You Can Dance“ dalyviai
Projekto „So You Think You Can Dance“ dalyviai

Pagal tarptautinę licenciją kuriamoje laidoje dalyviai komisijai gali rodyti bet kokį šokį ar judesius – nuo klasikos iki gatvės stilių, nuo pramoginių iki tautinių. Projekte gali dalyvauti ir mėgėjai, ir profesionalai. Po atrankų, pamokų ir specialių užduočių iš 40 atrinktų šokėjų liks tik 14 – 7 merginos ir 7 vaikinai.

„Į šou patekę šokėjai turės ne tik parodyti, ką moka geriausiai, bet ir išmokti naujų šokių. Jiems bus skiriamos specialios užduotys, kurias reikės atlikti net ir su konkurentu. Šokėjų pasirodymus vertins profesionalūs choreografai ir žiūrovai“, – pasakoja S.Urbonavičius.

Kai Lietuvos šokėjai skina tarptautinius laurus ir apdovanojimus, pats laikas išsiaiškinti, kas šiandieną šalyje šoka geriausiai. 18–30 metų lietuvaičiai turi puikią galimybę įrodyti, jog gali ir moka šokti. Klasikinių, liaudies, modernių, pramoginių, breiko ar hiphopo stiliaus šokėjai turi vienodas teises ir galimybes kovoti „Tu gali šokti!“ projekte.

Didžiausiuose Lietuvos miestuose vyksiančiose atrankose kūrėjai tikisi sulaukti gausaus būrio norinčiųjų šokti. Atrinkti šokėjai bus vežami tobulintis su profesionalia choreografų ir stilistų komanda. Pasiruošę kovai naujojo TV3 projekto dalyviai stos prieš žiūrovų teismą ir tiesioginiame eteryje kovos už išlikimą, geriausiojo Lietuvos šokėjo vardą ir piniginį prizą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius