-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nijolė Pareigytė tapo „Blogiausio Lietuvos vairuotojo“ komisijos nare

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė neria į naują avantiūrą televizijoje. Šį kartą garsi moteris jėgas suvienija su žinomu lenktynininku Dariumi Jonušiu bei saugaus eismo ekspertu Vigilijumi Sadausku. Visi jie – naujos laidos „Blogiausias Lietuvos vairuotojas“ komisijos nariai.
Vigilijus Sadauskas, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Darius Jonušis
Vigilijus Sadauskas, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Darius Jonušis / LNK nuotr.

Vienintele komisijos dailiosios lyties atstove tapusi N.Pareigytė-Rukaitienė prisipažįsta, jog tokia tekusi užduotis buvo išbandymas. „Komisijos kėdės tikrai jaučiausi verta. Pati turiu didelę vairavimo patirtį, pravažiavusi iš tiesų daug kilometrų. Ne gana to, esu drago pirmos vietos nugalėtoja. Laikau save pavyzdinga vairuotoja, bet projektas parodė, kad žinau dar tikrai ne viską“, – sakė grupės „69 danguje“ narė.

Anot N.Pareigytės-Rukaitienės, komisijos vyrai itin rimti ir griežti, tad dalyviams atlaikyti jų aršią kritiką bus sunku.

„Stengsiuosi suprasti laidos dalyvius ir juos palaikyti bei sušvelninti situaciją. Dalyviai vairuoja labai labai blogai, tai visos strėlės neišvengiamai keliaus jiems. Mano vaidmuo komisijoje bus moteriškas – bandysiu gražiai pateikti pastabas ir būtinai palaikyti žmones, kad jiems nenusvirtų rankos“, – sakė garsi moteris.

LNK laidoje duš automobiliai, liesis ašaros, taigi ištverti tokią išbandymų laviną dalyviams bus nelengva. „Reikėtų nepamiršti, kad visos pastabos yra į naudą. Be to, sveikas požiūris į save per humoro prizmę yra skatintinas dalykas. Humoras visada pagelbėja, tad čia jo tikrai netrūks“, – įsitikinusi naujos laidos komisijos narė.

LNK nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
LNK nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Dėl blogiausio Lietuvos vairuotojo vardo varžysis net 9 dalyviai, kuriuos delegavo jų artimieji. Iš daugybės anketų atrinkti patys blogiausi Lietuvos vairuotojai, turintys skirtingas problemas.

„Žiūrovai išvys tai, ko dar tikriausiai niekada nematę ir nei neįsivaizduoja, kad taip gali būti. Manau, daugelis žmonių bus tiesiog šokiruoti. Važiuodami kelyje mes nematome visų eismo dalyvių ir negalime įvertinti visų jų kompetencijos, o čia surinkti visi blogiausi“, – sakė garsus lenktynininkas D.Jonušis.

Panašios nuomonės laikosi ir trečiasis komisijos narys, eismo ekspertas V.Sadauskas. „Pirmą kartą išvydęs visus laidos dalyvius negalėjau patikėti, kad yra taip blogai vairuojančių žmonių. Labiausiai nustebino jų požiūris – visi buvo įsitikinę, kad vairuoja normaliai, o taip manyti tiesiog apgailėtina“, – teigė eismo specialistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius