Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Veličkienė: ši drama mano gyvenime baisesnė už vėžį!

Trečiadienį TV3 laidoje „Akistata“ – išskirtinis interviu su viena turtingiausių Lietuvos moterų, kailių karaliene vadinama Nijole Veličkiene, atskleidžiantis naujausias jos gyvenimo, sunkios ligos ir kovos su milžiniškų pinigų iš jos reikalaujančiais šveicarais, detales. Kas trokšta ponią Nijolę sunaikinti?
Nijolė Veličkienė
Nijolė Veličkienė / LNK nuotr.

Lietuvę, sukūrusią tiek čia, tiek užsienyje garsią kailių imperiją, jau beveik dešimtmetį persekioja nesibaigiančių teismų maratonas: baudžiamosios bylos, areštuotas turtas, sąskaitos, patalpos ir kaltinimai, esą moteris vengia susimokėti milijonines skolas. Buvę N.Veličkienės partneriai kaltina verslininkę nemokumu ir reikalauja iš jos 6 milijonų dolerių.

„Ši drama mano gyvenime yra baisesnė net už vėžį – mes Lietuvoje pasiekėme tokį tašką, kai galima nuteisti visiškai nekaltą žmogų. Noriu surasti teisybę ir noriu, kad tai pasitarnautų kitiems žmonėms“, – „Akistatai“ atskleidžia N.Veličkienė.

Kailių karaliene tituluojama verslininkė teismuose bando įrodyti, kad milžiniškų pinigų reikalaujantys buvę partneriai iš Šveicarijos – patys yra aferistai, o visos bėdos, anot Nijolės, prasidėjo tada, kai ji nusprendė pakeisti savo verslo partnerius: draugai tapo priešais, gražius žodžius pakeitė grasinimai.

„Tikras siaubo filmas – tokios skolos niekada nebuvo, niekada nemačiau tokių sąskaitų, kurios man buvo parodytos teisme“, – teigia ponia Nijolė.

„Mane reketavo, sakė, jog privalau pasirašyti sutartis – kitaip man bus galas. Jie sugriaus mano įmonę ir sunaikins mane“, – pasakoja N.Veličkienė, jau beveik dešimt metų siekianti įrodyti, kad buvusių verslo partnerių pateiktos sąskaitų kopijos yra suklastotos, dalis sąskaitų parašytos atgaline data, kai dar nebuvo jokios kailių imperijos. N.Veličkienė ne kartą kreipėsi į prokuratūrą, kad ši pradėtų ikiteisminį tyrimą. Toks tyrimas pradėtas vos prieš keletą dienų teismo nurodymu.

Dėl nervinės įtampos, nuolatinio teismų durų varstymo ir areštuoto turto moteris patyrė antrą skaudų smūgį – jai diagnozuotas gimdos kaklelio vėžys. Tačiau, net ir sirgdama sunkia liga, verslininkė neketina pasiduoti ir siekia įrodyti savo nekaltumą.

„Vėžys dar nenugalėtas, bet aš dėkinga Dievui už kiekvieną nugyventą dieną. Didžiausia neganda yra ne mano liga, o tokia negarbė. Negarbė būti apšauktam nesąžiningu žmogumi, būti teisinių aferistų auka. Aš turiu šią kovą laimėti“, – įsitikinusi N.Veličkienė.

Skaudi verslininkės kova ir garsios moters gyvenimo faktai, apie kuriuos iki šiol niekas nežinojo, jau šį trečiadienį 19.40 val. laidoje „Akistata“ per TV3.

„Akistata“ – trečiadieniais 19.40 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius