Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolės Pareigytės košmaras: ji išskrido atostogų su svetimu vyru

Didžiausia Nijolės Pareigytės baimė prieš vykstant į kelionę su laida „Pirmas kartas su žvaigžde“ – kad tik netektų keliauti su vyru... „Vyras gali būti tik vienu atveju, – prašė žvaigždė. – Tik jeigu jis yra mano senelio amžiaus.“
Nijolė Pareigytė su kompanjonu
Nijolė Pareigytė su kompanionu / LNK nuotr.

Nijolė prisipažino labai bijanti apkalbų ir piktų komentarų. Beje, Lietuvoje visi kalba apie jos ir krepšininko Artūro Jomanto santykius. Kaip atrodys, jei ji išvyks atostogauti su simpatišku vyru? Žodžiu, Nijolė šventai tikėdama, kad vyks su moterimi, atkeliavo į oro uostą ir išvydo simpatišką teisininką, vardu Dainius.

Dainius, savaime suprantama, nepaprastai apsidžiaugė, kad vyksta su N.Pareigyte. Žodžiu, pirmomis atostogų dienomis didžiausios Nijolės baimės pildėsi su kaupu. Dainius ne tik jai gėlių kasdien dovanojo, bet ir nepraleido progos pakibinti. Štai pirmą atostogų dieną, tik atėjusią prie baseino, teisininkas čiupo N.Pareigytę ant rankų ir tėškė į baseiną, nepaisydamas jos maldavimų ir grasinimų. Nijolė kentėjo, kiek galėjo, kol neišlaikiusi pareiškė Dainiui, kad šis turi laikytis atstumo.

Pirmoji jų vakarienė taip pat neapsiėjo be incidentų. Dainius ėmė kamantinėti N.Pareigytę apie jos krūtinės didinimo operaciją. „Kodėl nusprendei tai padaryti?“ „Ar atsimeni ligoninę, kur buvot jūs, trys pupytės?“ – klausė Dainius, pats nesuvokdamas, jog painioja Nijolę su „Olialia“ mergaitėmis... Bet Nijolė ne iš tų, kurios lengvai nusileidžia ar pasiduoda provokacijoms. Mergina kaipmat parodė pakeleiviui vietą...

Maža to, menkiausiai progai pasitaikius, Dainius bandė iškvosti Nijolę apie asmeninį gyvenimą bei santykius su mylimu krepšininku. Kiek Nijolė jam papasakos? Kaip ji reaguos į simpatiško teisininko rodomą dėmesį? Atsakymai – laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“ jau trečiadienį 20 val. per LNK.

15min.tv – nemokama televizija internete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius