Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nuo...iki...“ laidoje – neįtikėtina 301 kg sveriančio Rolando istorija: „Parduosiu sielą, tik išgelbėkite mane“

301 kilogramas – tiek sveria 38 metų šakiškis Rolandas Onušaitis.
Nuo...Iki..
Nuo...Iki..
Temos: 2 Istorija LNK

Prieš LNK laidos „Nuo...iki...“  kamerą lipdamas ant pramoninių svarstyklių, Rolandas buvo tikras, kad sveria mažiau, tačiau kai svarstyklės parodė 301 kilogramą, vyras dar labiau nusiminė. „Per 3 dienas priaugau dar 4 kilogramus, kaip taip gali būti?“, – stebėjosi jis.

Į LNK laidos „Nuo...iki...“ redakciją paskambinęs Rolandas stengėsi atrodyti šmaikštus, nors drebantis balsas ir netrukus pasipylusios ašaros išdavė, kad 38 metų vyras išties ties riba.

„Aš tikras – esu sunkiausias Lietuvoje žmogus, – neslėpė Rolandas. – Padėkite man, nenoriu mirti, daugiau nebeturiu kur kreiptis“.

Medikai žurnalistams patvirtino, kad vienintelis būdas padėti Rolandui – tai operacija, kainuojanti apie 5 tūkstančius litų. Tačiau 4 vaikus auginantis ir kaime gyvenantis vyras tokių pinigų jai neturi.

„Gal kas nors žiūrėdamas laidą galės padėti“, – toks buvo jauno vyro prašymas. Paskutinis lašas, kodėl Rolandas ryžosi viešumui, buvo jo pažįstamo, kito Lietuvos svorio rekordininko Stasio Venskaičio mirtis. Stasys svėrė taip pat beveik 300 kg. 

Rolandas prisipažino, kad būdamas 8-erių jis jau svėrė 70 kg, o 12-os jo svoris siekė 120 kg. „Aš nevalgau daug“, – dievagojosi vyras. – Svoris auga nekontroliuojamai nuo kiekvieno suvalgyto kąsnio“.

Gydytojas prof. Gintautas Brimas patvirtino, kad tokie žmonės išties nevalgo daug: „Sutrikusi medžiagų apykaita ir kitos ligos daro savo. Todėl mamos turi žiūrėti, kad nepermaitintų vaikų vaikystėje, nes tai gali atsiliepti vėliau“.

Žmogus kalno  išpažintį išvysite jau šiandien, pirmadienį, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ 19:10  per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius