Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo liepos 24 dienos per TV6 startuos naujas „Herojų“ sezonas!

Mistikos, veiksmo ir nuotykių mėgėjų laukia didžiulė staigmena – naujas „Herojų“ sezonas nuo liepos 24-osios TV6 kanalu. Nuo šiol penktadieniais-sekmadieniais 23.10 val. komiksų mėgėjai pasiners į naujus supergaliomis apdovanotų žmonių išbandymus, nuotykius ir dramas.
Serialas „Herojai“
Serialas „Herojai“ / TV6 nuotr.
Temos: 2 „Herojai“ TV6

Nuo trečiojo sezono žymaus serialo „Herojai“ kūrėjai istorijas pradės skaidyti dalimis. Jau šiame sezone žiūrovus džiugins dvi pabaigos – „Piktadarių“ ir „Bėglių“ istorijos. Pirmoji dalis pasakos apie tai, kokias pasekmes sukelia Natano Petrelio oficialus paskelbimas per nacionalinę televiziją apie tai, kad tarp žmonių gyvena ir tie, kurie pasižymi neįprastomis galiomis. Ši naujiena anaiptol neatneš taikos ir draugystės, žmonės ims maištauti prieš superherojus, o jiems teks gintis. Tačiau ne visi jų tik ginasi naikindami kitus, kai kurie jų, ypač pavojingi supergaliomis apdovanotieji, mėgsta tiesiog kenkti kitiems. Kokia bus šios istorijos pabaiga, TV6 žiūrovai sužinos jau netrukus.

Gėrio ir blogio kovą sukūręs Timas Kringas „Herojų“ idėją atrado pamatęs „Nerealiuosius“ ir pajutęs personažų norą iš supergyvenimo įsilieti į paprastų žmonių kasdienybę. Dviem „Auksiniams gaubliams“ ir per dešimčiai prestižinių „Emmy“ apdovanojimų nominuoto serialo „Herojai“ žiūrovų pamėgti ir nauji personažai trečiame sezone nepraras vilties išgelbėti pasaulį.

„Šiame sezone pagrindinis kūrėjų tikslas yra atsikratyti begalės istorijų, kurios tęsiasi iki šiol. Mes nenorime, kad žiūrovas jaustųsi praleidęs itin svarbius įvykius ir privalėtų žiūrėti viską nuo pradžių, norėdamas suprasti esmę. Atsakymus rasite greitai ir šios istorijos apie piktadarius ir pabėgelius prasidės lyg nuo naujo lapo. Naujų atradimų tikrai netrūks“, – pasakoja serialo „Herojai“ kūrėjas.

Naujos, Lietuvoje dar nerodytos, trečiojo „Herojų“ sezono serijos – nuo liepos 24 dienos per TV6!

15min.tv – pirmoji nemokama televizija internete.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius