Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nuodėmių dešimtukas“ atskleis tituluotų Lietuvos gražuolių sėkmės paslaptis

Jau šį ketvirtadienį 20.00 val. „Nuodėmių dešimtukas“ aiškinsis, kaip tituluotoms gražiausioms Lietuvos moterims pavyko sulaukti žinomumo, populiarumo ir susikrauti turtus. Kodėl po jų kojomis puola turtingiausi šalies vyrai ir geidžiamiausi svajonių jaunikiai?
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila
Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila / TV3 nuotr.

„Nebūkite kuklios! Visada būkite dėmesio centre, kad jus pastebėtų“, – teigs grožio konkursų veteranė, dainininko Deivido Norvilo-Deivio mylimoji Renata Voitechovskaja.

Tituluotai gražuolei ir būsimai TV3 „Šok su manimi“ projekto dalyvei karūna atvėrė kelią į pripažinimą. Televizijų projektai, elito vakarėliai, pirmi žurnalų viršelių puslapiai, talentingas mylimasis ir prabangios atostogos – toks dabartinis Renatos gyvenimas.

Jurgita Jurkutė, Kristina Ivanova, Gabrielė Martirosianaitė, Eglija Vaitkevičė-Fergie, Daiva Anužytė-Kasiulaitienė, Giedrė Rusytė – kokios šių gražiausių visų laikų Lietuvos moterų sėkmės istorijos?

Štai nuolat televizijos ekranuose šmėžuojanti ekscentriškoji burleskos šokėja E.Vaitkevičė-Fergie prieš Kauno ponios konkursą buvo kompleksuota, nusivylusi namų šeimininkė. Grožio titulas Eglijai tapo tikru tramplinu į naują gyvenimą, aistringą meilę, šlovę ir svajonių išsipildymą.

„Mane pradėjo kviesti į renginius, koncertus, televizijos laidas ir projektus. Išleidau savo dainų kompaktinę plokštelę, tapau garsi ir įgyvendinau savo svajonę – tapau burleskos šokėja“, – pagyrų sau negailės Eglija.

Pikantiškos tituluotų gražuolių sėkmės istorijos – jau šį ketvirtadienį, liepos 21-ąją, 20.00 val. laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ per TV3!

„Nuodėmių dešimtukas“ – ketvirtadieniais 20.00 val. per TV3!

Naujasis sezonas „Mano TV3. Čia šviesu!“ – jau rugpjūčio 29 dieną!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius