Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nuodėmių dešimtuke“ – didžiausi Lietuvos melagiai

Jau šį ketvirtadienį, kovo 3 dieną, 20.30 val. TV3 eteryje „Nuodėmių dešimtukas“ skaičiuos didžiausias ir skandalingiausias žinomų Lietuvos žmonių melagystes. Dešimčiai žvaigždžių artėja atpildo valanda, kai reikės atsiskaityti už kiekvieną savo nuodėmę.
Irma Jurgelevičiūtė
Irma Jurgelevičiūtė / TV3 nuotr.

Pastaruoju metu Lietuvoje daugėja apgaulių, aferų, melagysčių. „Nuodėmių dešimtukas“ iš dešimties didžiausių išrinks patį didžiausią Lietuvos melagį.

Irma Jurgelevičiūtė, Andrius Šedžius, Mino, Linas Karalius, Eugenijus Ostapenko – visi, pažeidę aštuntąjį Dievo įsakymą „Nemeluok“, stos prieš žiūrovų teismą.

„Mes išsiskyrėme galutinai, tarp mūsų viskas baigta“, – pasakos dainininkė Mia. Tačiau jau kitą dieną tariamai buvęs dainininkės širdies draugas Radvilas Bubelis tokias kalbas išvadins melagyste: „Mes ką tik prieš porą valandų su Mia grįžome iš Druskininkų, pailsėjome, atsigavome.“ Tai kuris meluoja?

Dar įdomiau – dainininkas Aidas Manikas, dar vakar visiems skelbęs, jog sužadėtinę susirado Anglijos braškių lysvėje, „Nuodėmių dešimtukui“ atskleis savo tikrąją seksualinę orientaciją. „Man patinka ir vyrai, bet draugė irgi neblogai, galbūt esu biseksualus“, – atviraus A. Manikas.

O kaip dėl savo melagysčių pasiaiškins į „Nuodėmių dešimtuko“ akiratį patekę: Marius Gelažnikas, Antanas Nedzinskas, Džordana Butkutė? Ir kas privers prodiuserį Nerijų Pečiūrą suabejoti A. Šedžiaus seksualine orientacija?
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius