-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nuodėmių dešimtukui“ Egmontas Bžeskas papasakos apie moterį, su kuria norėtų vaikų

Trečiadienį „Nuodėmių dešimtukas“ narstys pikantiškiausius Lietuvos kazanovomis tituluojamų žinomų vyrų meilės nuotykius. Kas iš dešimties užkietėjusių mergišių vertas nuodėmingiausio širdžių daužytojų titulo?
Egmontas Bžeskas
Egmontas Bžeskas / Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr.

Iki šiol atvirai apie savo meilės nuotykius pasakojęs Egmontas Bžeskas „Nuodėmių dešimtukui“ prisipažins, kad nuo šiol apie moteris iš jo neišgirsime nieko... Tačiau priremtas prie sienos vis dėlto išduos savo slapčiausius planus. „Man pabodo vėjavaikiškas gyvenimas. Noriu šeimos. Noriu vaikų“, – žurnalistams atviraus Egmontas.

Pasirodo, jis net kandidatę į žmonas turi. „Yra moteris, kurią myliu. Ir ji tikrai galėtų būti mano vaikų motina. Tačiau turėtų suprasti visas pramogų verslo taisykles, manimi tikėti ir pasitikėti“, – pasakos prodiuseris.

Dar vienas Lietuvos kazanova verslininkas, muzikinio projekto dalyvis Edmundas Štengeris- Mundis bus kaip niekad atviras: „Ar aš ištikimas savo žmonai? Tikrai ne...“ Į klausimą, kas jį sieja su buvusia scenos partnere dainininke Rūta Ščiogolevaite, Mundis atsakys ne iškart: „Man sunku apie tai kalbėti. Tai, kas buvo, buvo labai gražu...“

Į dešimtuką pateko ir žinomiausias Lietuvos gėjus Ruslanas Kirilkinas. Vedęs, tačiau meilės nuotykių nesibodantis vyrukas atvirai papasakos apie savo paklydimus.

Jūsų laukia pikantiškiausios Sauliaus Sipario, Viktoro Uspaskicho, Audriaus Bružo, Deivydo Zvonkaus, Vytauto Rumšo jaunesniojo, Oskaro Koršunovo nuodėmės... Kurie iš jų pateks į karščiausią, tikriausių donžuanų trejetuką, TV3 žiūrovai sužinos jau šį trečiadienį.

Žymiausi Lietuvos vyrai, tituluojami kazanovomis, – jau šį trečiadienį, liepos 8 dieną, 20.10 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius