Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nuodėmių dešimtukui“ L.Paksienė pasufleravo temą apie pasiutusias „bobulencijas“

Šiandien 19.40 val. TV3 laida ,,Nuodėmių dešimtukas“ ims narplioti naują temą – apie savarankiškas, žavias, įdomias ir gražias moteris, kurios drąsiai gali apsieiti ir be vyrų pagalbos, kaip tik dėl to dažnai liaudies būna pavadinamos „moterimis su charakteriu“, arba kitaip – „su kiaušiniais“.
Laima Paksienė
Laima Paksienė / TV3 nuotr.

Ne visoms laidos herojėms toks apibūdinimas yra ausiai mielas, nors viena jų – vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė – prisipažino, kad jai tai skamba kaip komplimentas.

„Tai reiškia, kad moteris yra savimi pasitikinti, savarankiška ir nebijo jokių gyvenimo iššūkių. Nepataisoma yra tik mirtis, visos kitos problemos įveikiamos“, – sako Vilija Lobačiuvienė. Vyriausioji Lietuvios ragana „Nuodėmių dešimtuko“ kūrėjams prisipažins, kad, nepaisydama dvejų skyrybų, ji norėtų dar kartą ištekėti, jei sutiktų savęs vertą vyriškį. Laidos temą pasufleravusi Laima Paksienė jau anksčiau prisipažino, kad ji nėra viena iš tų moterų, kurias vyrai užgožia.

„Kai darysite laidą apie tokias pasiutusias „bobulencijas“ kaip aš – su kuriomis vyrams nelengva gyventi, tuomet aš su jumis kalbėsiu“, – buvo prasitarusi Rolando Pakso žmona, paklausta ar ji geba išgyventi populiaraus vyro šešėly.

Savo pažadą politiko žmona ištesėjo ir ketvirtadienio vakarą TV3 žiūrovams atskleis tikrąsias Paksų šeimos valdymo intrigas.

„Visą gyvenimą vadovavau savo šeimai, neretai ir balsą pakeldavau, dėl ko dabar nuoširdžiai gailiuosi ir stengiuosi būti švelni ir kantri močiutė“, – prisipažįsta ponia Laima.

O ką atsakys į „Nuodėmių dešimtuko“ akiratį patekusi griežtoji Rūta Ščiogolevaitė, gudrioji Renata Voitechovskaja, valdingoji Jurga Anusauskienė ir, aišku, mūsų gerbiama Prezidentė Dalia Grybauskaitė?

Visų matomų ir tvirtai savo rankose valdžią laikančių moterų dešimtukas „Nuodėmių dešimtuke“ šiandien, vasario 18 dieną, 19.40 val. tik per TV3.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius