Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nužudytojo Furmanavičiaus sesuo: moterys kerštauja dėl dėmesio stokos ar pavydo

Šio trečiadienio „Abipus sienos“ – išskirtinė pažintis. Žmonės, kurie apie Joną Furmanavičių žino bemaž viską. Apie jo asmeninį gyvenimą, draugus ir pažįstamus, pomėgius ir polinkius. Drąsiaus Kedžio mesti kaltinimai doram ir principingam teisėjui, o vėliau įvykdyta beprecedentė žmogžudystė, gedinčius artimuosius privers šiandien klausti, kodėl taikiniu buvo pasirinktas Jonas. Pagaliau, kas galėjo mergaitės tėvui įpiršti mintį apie tariamą teisme dirbantį pedofilą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rašydamas pareiškimą Generalinei prokuratūrai, teisėjas buvo tikras, kad įniršęs mažametės tėvas veikia ne vienas, kad klastoti įrodymus jam padeda kiti, turintys teisinių žinių. Tie, kurie šalia jo, stebi kiekvieną jo žingsnį ir judesį.

„Moterys kartais kerštauja dėl dėmesio stokos ar pavydo“, – sako sušaudytojo teisėjo sesuo Sigita Uogintienė, vertindama brolio kolegės, D.Kedžio sesers Neringos Venckienės veiksmus.

Rugsėjo 14-ąją Vilniuje J.Furmanavičius buvo apklaustas specialiuoju liudininku, o rugsėjo 25-ąją jis Generalinei prokuratūrai parašė pareiškimą, kad Kedžiui būtų iškelta byla dėl šmeižto. Teisėjas pareiškė, kad jis akyse nėra regėjęs mažametės, nėra jos tvirkinęs ar prievartavęs...

Žinodamas, kad įrodymai klastojami, J.Furmanavičius teisėsaugininkų paprašys vieno, – greičiau atlikti tyrimą ir patiems įsitikinti, kas ir kodėl prieš jį rezga bjaurų sąmokslą.

Skandalingas „Abipus sienos“ tyrimas - trečiadienį 19.40 per LNK.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius