Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Oksana Pikul-Jasaitienė: „Nenoriu gyventi ten, kur mano vaikui nėra saugu“

Oksana Pikul ir Simas Jasaitis – viena gražiausių pramogų pasaulio porų, tačiau sutuoktiniams teko įveikti daugybę išbandymų, kad šiandien galėtų vadintis laiminga šeima. Pastaruoju metu Jasaičių šeimą drebino ne vienas skandalas, praneša laida „Bus visko“.
Oksana Pikul-Jasaitienė
Oksana Pikul-Jasaitienė / LNK nuotr.

Dar visai neseniai spauda mirgėjo antraštėmis apie tai, kad Simas liko be darbo, po to pradėjo irti Oksanos vadovaujama grupė „Naujosios pupytės“. Viena narių Neringa Šiaudikytė nusprendė imtis solinės karjeros, kita narė, Vita Pliadytė Jakutienė pastojo nuo mylimojo, kuris vėliau buvo nušautas kraupiomis aplinkybėmis.

Maža to, paskutiniu metu Simui tenka dažnai varstyti teismų duris, siekiant sumažinti alimentus mokamus sūnaus išlaikymui iš pirmosios santuokos. Nepaisant viso to, garsi moteris sako jaučiasi be galo laiminga, nes turi nuostabų vyrą ir ilgai lauktą sūnelį Dominyką, su kuriais drauge kuria jaukios ramybės oazę nuosavame name apsuptame pušynų. Deja, po to, kai Simas pasirašė kontraktą su Pezaro „Consultinvst“ komanda ir išvyko žaisti į Italiją, moteris nuosavame name liko gyventi viena.

„Nenoriu gyventi ten, kur mano vaikui nėra saugu,– sako garsi moteris po to, kai Italiją sukrėtė stiprus žemės drebėjimas. – Žinoma, truputį liūdna, kad tokia situacija, bet tai neilgam. Kontraktas metams, pavasarį jis gali būti pratęstas ir tai tikrai nereiškia, kad mes gyvensim atskirai. Mes dažnai susitinkam, skraidome vienas pas kitą. Nėra taip, kad sūnus auga nematydamas tėčio ir taip niekada nebus“. Oksana sako, kad tekėdama už sportininko žinojo, koks likimas jos laukia.

Paklausus, kaip pavyksta derinti vaiko auginimą ir karjerą, garsi moteris džiaugiasi, kad jai be galo padeda mama, kuri prižiūri Dominyką, kai tenka vėliais vakarais koncertuoti, įrašinėti naujas dainas ar dirbti grožio salonuose, ką moteris daro jau daugelį metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius