Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orų pranešėjos Liberte Chan apranga sukėlė diskusijų audrą: vieni peikia, kiti gina

Orų pranešėja Liberte Chan, tiesioginiam eteriui pasirinkusi juodą kokteilinę suknelę, netikėtai sukėlė diskusijų audrą internete. Kai kuriems žiūrovams jos apranga pasirodė nederama, tad tiesioginio eterio metu ji turėjo apsivilkti gerokai per didelį megztuką ir prisidengti.
Orų pranešėja Liberte Chan
Orų pranešėja Liberte Chan / Video kadras

Los Andželo meteorologė ir televizijos orų pranešėja Liberte Chan šeštadienio rytą lyg niekur nieko dirbo savo darbą ir bandė apšviesti žiūrovus, kokių orų jie tądien gali tikėtis.

Moteris vilkėjo trumpą juodą kokteilinę „Aidan Mattox“ suknelę ant petnešėlių ir pati buvo labai patenkinta savo įvaizdžiu – dar prieš eterį ji savo „Instagram“ paskyroje paskelbė trumpą vaizdo siužetą, kuriame džiaugiasi puošnia suknele su žaismingai judančiais karoliukais.

Tačiau tokia apranga kai kuriems žiūrovams pasirodė pernelyg nederama rytiniam eteriui – dar jai pranešinėjant orus, žmonės socialiniuose tinkluose ir laiškuose televizijai pradėjo skųstis tokiu jos įvaizdžiu. Anot kai kurių žiūrovų, Liberte Chan atrodė kaip atskubėjusi į darbą iš visą naktį trukusio vakarėlio, iš po kurio nespėjo persirengti.

Reaguodamas į tokias žiūrovų žinutes žinių vedėjas Chrisas Burrousas nutarė skubiai imtis veiksmų – tiesioginio eterio metu įdavė savo kolegei pilką vyrišką megztinį, kad ši prisidengtų, paaiškinęs jai, kad dėl jos išvaizdos „mes gauname elektroninius laiškus“.

VIDEO: KTLA Meteorologist Liberte Chan forced to cover up revealing' black dress

„Kas vyksta? Kodėl? Nes šalta? – sutrikusi paklausė orų pranešėja. – Dabar atrodau kaip bibliotekininkė.“

Per dideliu vyrišku megztiniu apsirengusi Liberte Chan užbaigė orų prognozę, tačiau diskusijos tuo nesibaigė, o tik dar labiau įkaito – kiti žmonės nesuprato, dėl ko jai reikėjo „prisidengti“ ir kodėl jos suknelė buvo laikoma „pernelyg atvira“. Žiūrovai vienas po kito pradėjo sakyti, kad šitokiu būdu Liberte Chan buvo tiesiog pažeminta.

Vienas žiūrovas prisiminė prieš keletą metų toje pačioje televizijoje rodytą orų prognozę, kurią skaitė kostiumu apsirengęs orų pranešėjas vyras, o šalia jo stovėjo dvi pusnuogės gražuolės. Palyginus su jomis, Liberte Chan atrodė tars dorovės įsikūnijimas, tad žiūrovui pasidarė įdomu, kodėl televizija taiko tokius dvigubus standartus.

Ir pati Liberte Chan išsakė savo poziciją – ji nuoširdžiai nesuprato, kodėl buvo taip sureikšminta jos apranga ir kodėl žmonėms svarbiau nei tai, kaip ji atlieka savo darbą, o kaip atrodo, juo labiau vilkėdama paprastą juodą suknelę. Tiesa, orų pranešėja dar atkreipė dėmesį į tai, kad ji turinti puoštis ir stengtis įtikti visiems žiūrovams, kai tuo tarpu jos kolega, ištiesęs jai megztinį, žinias gali vesti vilkėdamas tik viršutinę kostiumo dalį, kurią temato žiūrovai, ir apsivilkęs paprastus laisvalaikio šortus ir sportinius batelius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius