-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo TV3 projekto „Tu gali šokti“ nugalėtojas

Sekmadienio vakarą tiesiogiai iš sostinės „Forum Palace“ rūmų TV3 transliavo laidos „Tu gali šokti“ finalą, kuriame rungėsi keturi projekte likę šokėjai: Tomas, Airidas, Airida bei Sandra. Po kone pusantro mėnesio vykusios šokėjų kovos nugalėtoju tapo tik vienas – žiūrovų sprendimu geriausio „Tu gali šokti“ šokėjo titulo verčiausias buvo Tomas, gavęs pagrindinį projekto prizą – 5000 eurų. Antrąją vietą projekte užėmė Sandra, trečioji teko Airidai, o ketvirtas liko Airidas. Patariamąjį balsą žiūrovams turėjo projekto komisija – D.Žebrauskas-Skruzdėliukas, Jūratė Sodytė bei Jurijus Smoriginas.
 „Tu gali šokti“
„Tu gali šokti“. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Netikėti šokio duetai

Finalinėje laidoje žiūrovus pasitiko netikėtumai – čia jie nebeišvydo standartinių porinių šokių, anksčiau demonstruotų programoje. Šįkart dalyviai nuolat keitėsi šokio partneriais ir atliko skirtingų žanrų kompozicijas. Pirmoji pora, pasirodžiusi scenoje, buvo Tomo ir Airido. Finalistai vyrai pademonstravo itin lėtą šiuolaikinio šokio pasirodymą. „Labai gerai. Absoliučiai. Labai gerai. Džiaugiuosi būdamas čia“, – pasirodymu mėgavosi D.Žebrauskas. „Man patinka istorijos apie meilę“, – šmaikštavo J.Smoriginas. Sandros ir Airidos pasirodymas buvo priešingas – merginų šokis anei kiek nedvelkė ramybe, pasižymėjo modernumu ir ekspresija. „Šaunuolės merginos, tokios kosminės, gladiatorės. Jūs, mergaitės, šaunuolės. Negalėčiau pasakyti, kuri geresnė“, – žiūrovams suflerafo J.Sodytė. „Tai – paskutinė laida, finalas, ir aš nebūsiu teta Jūratė, todėl pasakysiu, kad Airida nepalipėjo laipteliu aukščiau ir nepriartėjo prie Sandros“, – atviras išliko J.Smoriginas.    
 
Kovoje dėl pergalės – stipriausi ginklai
 
Savo galimybes šokyje atskleisti dalyviams padėjo ir soliniai pasirodymai. Keturi finalistai, gavę po 30 sekundžių parodyti tam, ką geriausiai moka, drąsiai vieni žengė į sceną ir atskleidė savo stipriausius ginklus. Štai Airida žiūrovams pademonstravo itin džiaugsmingą šokį, kurį teisėjai įvertino dviprasmiškai: „Tu esi kūrybinė medžiaga, bet būsi geresnė, kai papulsi į profesionalo rankas. Dabar tu blaškaisi kaip akla katytė“, – patarinėjo J.Smoriginas.
 
Jauniausias projekto dalyvis, aštuoniolikmetis Airidas, scenoje atliko itin seksualų pasirodymą – subtiliai apsinuoginęs jis aktyviai demonstravo savo kūno privalumus bei noriai krypavo klubais. Pasirodymu pakylėta liko J.Sodytė, prisipažinusi, kad stebint Airidą jos viduje šis bei tas sukirbėjo. Sandros solo pasirodymas taip pat padėjo šokėjai atsiskleisti – ji pademonstravo savo lankstumą, akrobatinius gebėjimus, charizmą. Pakerėtas liko komisijos narys D.Žebrauskas, gavęs žodį tiesiog apsipylęs ašaromis ir ėmęs kūkčioti: „Tu esi tas žmogus, kurį galima vadinti šokėju.“ Tai išgirdęs vakaro vedėjas Marijonas Mikutavičius klaupėsi ant žemės ir apsikabino Sandros kojas. Paskutinysis solo pasirodymą pademonstravo septynerius metus „Žuvėdroje“ šokęs Tomas. Vaikinui užlipus į sceną suskambo tranki klubinė muzika, jis žiūrovus pakerėjo aktyvumu ir ekspresija. „Man patinka tavo meilė šokiui, bet to negana. Tau reikėtų tobulinti savo kūną, nes jis klystantis. Sėkmės tau prie dangaus vartų“, – kritiškas išliko J.Smoriginas.
 
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./ Tu gali aokti
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./ „Tu gali šokti“
Neišpildyti lūkesčiai ir išankstinės prognozės
 
Po visų solinių pasirodymų šokėjai žiūrovams pademonstravo tai, prie ko šie buvo pripratę – tradicinius porinius šokius. Aistringą pasadoblį žiūrovams atliko Airido ir Airidos pora. Šokėjai tiesiog spinduliavo vidine jėga, pasirodė itin išraiškingai ir charizmatiškai, nepamiršo kompozicijon įtraukti ir akrobatinių triukų, lengvai paperkančių žiūrovus. „Aistringas šokis, didelė vidinė energija turi būti jame. Man jos šiek tiek pritrūko“, – menką nusivylimą reiškė J.Sodytė. Itin įspūdingai scenoje pasirodė Sandros ir Tomo pora – šokėjams žiūrovai negailėjo aplodismentų ir palaikymo šūksnių dar nė nepradėjus šokti. Netikėtą čia-čią sušokę šokėjai taip pat demonstravo akrobatinius triukus, charizmą ir emocijas. „Kaip visada, esu be žodžių dėl jūsų šokių“, – itin pakylėta liko J.Sodytė. „Aš, Jurijus Smoriginas, skelbiu Sandrą šio projekto laimėtoja“, – įvykiams už akių bandė užbėgti J.Smoriginas.     
 
Sandra ir Airidas grįžę į sceną darsyk pasirodyti žiūrovams atliko nuotaikingą hip-hop’o kompoziciją. Apsimetę benamiais ir šokiu parodijavę buitinius konfliktus jie greitai pelnė publikos simpatijas. „Gyvenimas yra labai nelengvas. Tai – žiauri kova, bet į jį ir reikia žiūrėti su humoru“, – kvatojosi J.Sodytė. Kardinaliai priešingas buvo Tomo ir Airidos šokis, dvelkęs begaliniu skausmu. Šokėjai žiūrovams pasakojo apie gyvenimą bei mirtį ir tiesiog prikaustė jų dėmesį. „Choreografas nustebina gilumu savo kompozicijų. Jo numeriai visada jaudinantys, o šokėjams labai nelengva būna atlikti tuos kūrinius. Aš jus sveikinu, kaip sakoma, tobulėjimui nėra ribų, bet jūs tobulėjate“, – komentavo J.Sodytė. 
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./ Tu gali aokti
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./ „Tu gali šokti“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius