Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžiui neabejinga Mia renka savo chorą

Šį savaitgalį praūžė dar viena naujojo TV3 projekto „Chorų karai“ atranka. Marijampolės mieste operos solistas Edmundas Seilius skubėjo išsirinkti patį dainingiausią chorą.
Atlikėja Mia
Atlikėja Mia / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Marijampolės miestas nė kiek nenusileido sostinei. Edmundo chore norintys dalyvauti žmonės buvo tikrai spalvingi ir įvairūs – nuo tų, kurie niekada nestovėjo ant scenos, iki tų, kuriuos pažįsta daugiau nei pusė Lietuvos. Į Suvalkijos sostinę atvyko „Lietuvos“ ansamblio dainininkas ir legendinės grupės „Nerija“ vokalistas bei gitaristas“, – pasakoja projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Jau šį sekmadienį, gruodžio 13 dieną, 13 val. Panevėžyje, Vilniaus g. 2 įsikūrusioje muzikos mokykloje, vyks dainininkės Mios atranka. Nuoširdi TV3 laidos „Muzikos karuselė“ vedėja prisipažįsta, kad Panevėžys su jos gimtine nieko bendra neturi, tačiau ji neabejoja, kad šiame mieste ras daug dainuoti norinčių žmonių, kurie drąsiai atstovaus savo miestui.

„Labai džiaugiuosi, kad esu pakviesta dalyvauti šiame projekte, man tai visai nauja ir tikras iššūkis. Esu kilusi iš pajūrio, jau daug metų gyvenu Vilniuje, tačiau chorą nusprendžiau burti Panevėžyje. Žinau, kad kiekvienas dalyvis turi atstovauti gimtajam miestui, o aš, deja, su savo pasirinkimu neturiu jokių giminystės ryšių, tik didelį susižavėjimą čia gyvenančiais žmonėmis. Be to, mano puikios bičiulės tėtis Gendrius Jakubėnas sutiko būti mano chormeisteriu bei patarėju, padėti man šiame grandioziniame projekte. Labai lauksiu šio susitikimo, nes tikiuosi, kad Panevėžyje rasiu daug gerų balsų ir surinksiu tokį chorą, kuris bus pajėgus atlikti sudėtingiausią mano parinktą repertuarą“, – šypsosi Mia.

Skuodo gyventojams nusiminti tikrai nederėtų, nes Klaipėdos chorą rinks dainininkas Deivis. Jis ir kviečia visą pajūrį dalyvauti jo atrankoje.

Gruodžio 14 dieną 17 val. Klaipėdoje, Kurpių g. 1a įsikūrusiame džiazo klube „Kurpiai“, vyks Deivio choro atranką į po Naujųjų prasidėsiantį TV3 projektą „Chorų karai“.

„Priėmiau šį pasiūlymą, nes tai yra visiška naujovė Lietuvoje. Man ypač artima tai, kad chorai šiame projekte nebus akademiniai, jie privalės ne tik gerai dainuoti, bet ir šokti. Jau dabar turiu daug minčių dėl repertuaro. Į pagalbą kviečiuosi kolegas, su kuriais esu daug ką nuveikęs teatre ir su kuriais galime paruošti įspūdingus pasirodymus“, – sako kovingai nusiteikęs Deivis.

Skubėkite į „Chorų karų“ atrankas ir laukite ypatingų žvaigždžių bei jų chorų pasirodymų iškart po Naujųjų tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius