Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Papildžiusi grupę nauja nare Zvonkė ruošiasi motinystei?

Prieš gerą savaitę nuskambėjusi ir specialioje LNK transliacijoje „Dviračio žvaigždė“ nenuginčijamais įrodymais virtusi žinia apie kardinalias permainas grupėje „Yva“ daugeliui buvo netikėta ir pramogų pasaulio užkulisiuose sukėlė tikrą apkalbų bei diskusijų audrą.
Grupės „Yva“ merginos
Grupės „Yva“ merginos / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ir ne tik todėl, kad oficialusis ketvirtosios narės, vos dvidešimt pirmąjį gimtadienį atšventusios kaunietės Ievos Stasiulevičiūtės prisistatymas grupės gerbėjams įvyko balandžio 1-ąją – Melagių dieną... Įtarimus, jog šioje istorijoje esama kažkokios intrigos didino ir pačios Natalijos Zvonkės pozicija. Populiariosios grupės lyderė niekada nė puse lūpų nebuvo prasitarusi, kad ieško dar vienos narės, neorganizavo atrankų ir neskelbė konkursų.

Taigi, kodėl Natalija Zvonkė pasirinko būtent Ievą? Ar jos pažįstamos? O gal tikrai yra tiesos kalbose, kad kelią į sceną šiai merginai tiesia ne tik talentas, asmeninis žavesys, bet ir labai įtakingas mylimasis?

Pirmam atviram interviu šį vakarą 21 val. LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ pasiryžusios, nedaloma ketveriuke tapusios grupės „Yva“ merginos mus iškart įspėjo: Ievos pasirodymas keičia bendravimo taisykles. Ir dabar Natalija, Kristina bei Gintarė, anksčiau be jokių tabu kalbėjusios beveik visomis temomis, atsakinės ne į visus klausimus. Toks buvęs didžiausias ir bene vienintelis naujokės Ievos noras.

Kodėl apie savo karjeros kelius ir pasiekimus atvirai pasakojanti naujoji grupės „Yva“ narė Ieva Stasiulevičiūtė kategoriškai atsisako kalbėti apie kitą, asmeninę, gyvenimo pusę? Ar gali būti, jog didžiausias pradedančiosios dainininkės koziris – slaptas meilės ryšys su trisdešimčia metų už ją vyresne kita eterio garsenybe?

Intriguojančios „Yva“ naujienos ir Natalijos Zvonkės gyvenimo planai – jau šį vakarą 21 val. tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius