Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulinę maisto dieną LNK žvaigždės ragino aukoti alkstantiems (nuotraukos)

Spalio 16 dieną Jungtinių tautų organizacija yra paskelbusi Pasauline maisto diena. Šia proga šeštadienio popietę Vilniuje LNK televizijos garsūs veidai pristatė iš žuvies ir mėsos konservų pastatytą skulptūrą, kuria siekta atkreipti visuomenės dėmesį į maisto stokojančius žmones.
Garsūs televizijos veidai ragino žmones negailėti ir aukoti maisto produktus jų stokojantiems
Garsūs televizijos veidai ragino žmones negailėti ir aukoti maisto produktus jų stokojantiems / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Oksana Pikul, Giedrius Leškevičius, Milanno, Nemira Pumprickaitė, Vytenis Pauliukaitis, Vitalijus Cololo ir Karolis Sakalauskas prie Vilniaus „Akropolio“ visus praeivius kvietė būti dosnius ir paaukoti maisto skurstantiems.

„Būkime geresni ir prisidėkime prie „Maisto banko“ akcijos – nupirkime maisto produktų ne tik sau ir savo artimiesiems, bet ir tiems, kurie neturi, ką valgyti!“, – ragino geraširdžiu tapęs V.Cololo.

Bandydami atkreipti praeivių dėmesį į maisto stygiaus problemą, vaikai ir profesionalai iš daugiau nei 3500 mėsos ir žuvies konservų šalia prekybos centro pastatė dizainerio Vyto Palavinsko suprojektuotą spalvingą skulptūrą „Žuvis“. Būtent konservai yra greitai negendantys maisto produktai, kuriuos „Maisto bankui“ patogu perduodi skurstantiems.

Televizijos vedėjai, paėmę po konservų skardinę, ant jos užrašė savo palinkėjimą, kurį kiekvienas garsiai perskaitė vilniečiams. Visos LNK žvaigždžių skardinės taip pat pateko į valgomą skulptūrą, sėkmingai ją užbaigdamos.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Garsūs televizijos veidai ragino žmones negailėti ir aukoti maisto produktus jų stokojantiems
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Garsūs televizijos veidai ragino žmones negailėti ir aukoti maisto produktus jų stokojantiems

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius