Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Paslapčių namus“ palikęs Tomas: „Pradėjau žaisti su žiūrovais ir prisižaidžiau“

„Balansavimas tarp žaidimo ir bendravimo su žmonėmis“, – pagrindinius realybės šou „Paslapčių namai“ išlikimo ingredientus įvardija ką tik šou palikęs Tomas. Iš pirmo žvilgsnio vienas stipriausių žaidėjų, aktyviai įsitraukęs į žaidimą, nevengęs slėpti varžovų paslapčių ir pripažinęs norą nugalėti, išsiduoda, kad žaidimo viduryje... pakeitė pradinę taktiką.
„Paslapčių namai“ dalyvis Tomas
„Paslapčių namai“ dalyvis Tomas / TV3 nuotr.

„Iškritus Viktorijai, kurią laikiau stipriausia varžove, netekau motyvacijos. Supratau, kad stipriausi žaidėjai gali iškristi. „Paslapčių namuose“ nebūtina žaisti, kad liktum. Tai supratęs, pradėjau žaisti su žiūrovais. Ir prisižaidžiau...“ – juokiasi Tomas, užsimindamas apie meksikietišką melodramą priminusį jo bendravimą su gražuole Laura.

Tarp meilės ir neapykantos visą laiką blaškęsi Tomas ir Laura „Paslapčių namų“ savaitės finale neslėpė įsiplieskusių vieno kitam jausmų. „Ji vienintelė manimi tikėjo ir matė mane tokį, koks aš iš tiesų esu, o ne koks buvau tapęs projekte. Vienas kitam mes buvome artimiausi“, – net ir užvėręs „Paslapčių namų“, kuriuose gyveno 10 savaičių, duris, pralaimėjęs dvikovoje su Laura, šiltų žodžių jai negaili Tomas.

Nors meilės prisipažinimais Tomas nesižarsto, Laura jam išlieka žaidimo favoritė, kuriai jis linki laimėti. „Aš ją palaikau, balsuosiu tik už ją. Ji verta laimėjimo. Ji išliko žmoniškiausia dalyve, kuri klausosi kito, supranta kito jausmus. Ji ta, pas kurią eini paguodos ir žmogiško pokalbio“, – „Paslapčių namus“ palikęs dalyvis atskleidžia anapus ekrano žiūrovui sunkiau įskaitomą tarpusavio ryšį.

Emocionalus, impulsyvus, energingas ir sunkiai tvardantis emocijas – toks Tomas įsiminęs daugeliui TV3 žiūrovų. Jau šiandien jis prisipažįsta esąs dėkingas „Paslapčių namams“ už savęs pažinimą. „Supratau, kad nesu toks stiprus, koks maniau esantis. „Paslapčių namuose“ aš atradau save. O negražų elgesį su Laura laikau savo didžiausiu nuopuoliu“, – po beveik trijų mėnesių vėl įkvėpęs laisvės oro sako jau kitomis akimis į pasaulį ir save žvelgdamas Tomas.

Kaip sutiko artimieji? „Maniau, kad už tokį elgesį draugai mane pasmerkė, o artimieji nusisuko. Tačiau esu laimingas, nes nėra nieko panašaus – jie didžiausi mano gerbėjai. Labai myliu savo draugus ir tėvus!“ – ir vėl energija spinduliuodamas, vien geromis emocijomis pokalbį užbaigia Tomas.

Kaip priešpaskutinę savaitę „Paslapčių namuose“ likusiam dalyvių šešetukui sekasi kelyje į laimėjimą? Atsakymas pirmadieniais–trečiadieniais 19.50 val., o „Paslapčių namų“ savaitės superfinalai – šeštadieniais 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius