-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulauskienė ir Šedžius susirungs lenktynių trasoje (nuotraukos)

LNK šokių projekte „Kviečiu šokti“ dalyvausiantiems Jolantai Paulauskienei ir Seimo nariui Andriui Šedžiui išbandymai laukia ne tik šokių aikštelėje, bet ir lenktynių trasoje. Mėnuo beliko iki liepos viduryje prasidėsiančių tradicinių „Omnitel 1000 km. lenktynių“, per kurias tradiciškai rengiamos pramogų pasaulio atstovų varžybos ketvirčio mylios trasoje. Todėl šią vasarą Paulauskienei su Šedžiumi teks ne tik repetuoti šokių salėje, bet ir treniruotis lenktynėms.
Jolanta Paulauskienė
Jolanta Paulauskienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kartu su Jolanta Paulauskiene ir Andriumi Šedžiumi „LNK – Fun2go žvaigždžių“ lenktynėse varžysis Živilė Vaškytė, Giedrius Leškevičius, Marius Jampolskis, Rolandas Vilkončius, Violeta Riaubiškytė, Vilius Tarasovas, Natalija Zvonkė, Deivydas Zvonkus ir Vaidotas Valiukevičius – Milanno.

„Man viskas įdomu, kas susiję su lenktynėmis ir automobiliais. Drage niekada negali nuspėti, kas nugalės. Čia bet kada gali koją pakišti jaudulys ir ne laiku nuspaustas pedalas“, – atsakydamas į klausimą, kodėl šiemet sutiko dalyvauti „LNK – Fun2go žvaigždžių“ lenktynėse, atsakė Andrius Šedžius. Seimo narys net keturis kartus dalyvavo tikrosiose „Omnitel 1000 km. lenktynėse“.

Jolanta Paulauskienė prisipažino, kad jaučiasi nedrąsiai, pirmą kartą dalyvaudama lenktynėse, nors automobilį vairuoja jau daug metų.

Deivydas Zvonkus juokais žadėjo profesionaliai trukdyti kitiems lenktynių dalyviams ir sakė su Zvonke nelenktyniausiąs, nes ji važiuos į priekį, o jis – atbulas.

„Tikiuosi gero oro, į varžybas žiūriu kaip į žaidimą, atsipalaidavimą ir gerą nuotaiką“, – sakė kitas lenktynių dalyvis Milanno. „LNK – Fun2go žvaigždžių“ lenktynių organizatoriai replikavo, kad taip praėjusiais metais kalbėjęs Tomas Ališauskas lenktynes laimėjo.

„Šios lenktynės trunka, regis, tik akimirką, tačiau atmintyje jos išlieka labai ilgai“, – ketvirtadienio rytą įvykusioje „LNK – Fun2Go žvaigždžių lenktynių” spaudos konferencijoje prisipažino N. Zvonkė – viena iš nedaugelio, kuriai yra tekę išbandyti jėgas tokiose lenktynėse. Pasak Natalijos, jų žavesys tolydžio tik didėja, o prizinę vietą atlikėjai ilgam primins šiose lenktynėse iškovota taurė, besipuikuojanti tarp garbingiausių muzikinių trofėjų.

Kad geriau susipažintų prieš lemiamas rungtynes, žvaigždės sudalyvavo „ Fun2go Plytinės kartodromo“ kartingų varžybose. Čia labiausiai pasisekė Jolantai Paulauskienei – ji užėmė pirmąją vietą. Moteris juokėsi, kad naujokams visada sekasi, mat kartodrome važiavo vos antrąjį kartą. Antroji už karto vairo liko Živilė Vaškytė, trečias – Andrius Šedžius. Paskutinieji kartingų varžybose darniai atvažiavo Deivydas ir Natalija Zvonkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius