Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešinta Monikos Pundziūtės nuotrauka iš ligoninės: „Monstras kaupiasi „X Faktoriaus“ finalui“

Su sveikatos problemomis susidūrusi „X Faktoriaus“ dalyvė Monika Pundziūtė dieną prieš šou finalą leidžia ligoninės palatoje. Jos mylimasis, „X Faktoriuje“ taip pat dalyvavęs Paulius Jonikas pasidalijo nuotrauka, kurioje Monika užfiksuota gulinti ligoninės lovoje.
Monika Pundziūtė
Monika Pundziūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Penktadienį Žmonės.lt rašė, kad prieš šou finalą viena jo lyderių laikoma M.Pundziūtė susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis. Gydytojai Monikai nustatė ūminę virusinę infekciją – mononukleozę.

Karščiavimas, raumenų skausmai, nuovargis, užkimimas, limfmazgių uždegimas – visa tai kenčia Monika. Mergina kiekvieną dieną po keturias valandas praleidžia klinikoje, kur jai lašinamos lašelinės.

Pasidalinęs M.Pundziūtės nuotrauka P.Jonikas rašė: „Monstras kaupiasi rytojui! Laukit superfinalo, nes nors šiandien Monikutė ramiai guli, rytoj sprogdins sceną ir jūsų televizijos ekranus! Tad pasiruoškit telefonus ir atiduokit jai savo balsus! Ji savąjį negailestingai dalija jums kas savaitę!“

Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Monika Pundziūtė ir Paulius Jonikas
Luko Balandžio/15min.lt nuotr./Monika Pundziūtė ir Paulius Jonikas

Pati Monika ne itin noriai kalba apie savo savijautą ir mieliau norėtų, jog gerbėjai nieko nežinotų apie jos negalavimus. „Nemėgstu vaidint vargšelės ir sulaukti gailesčio. Viskas man gerai. Gydytojai sakė gulėti lovoje, niekur nevaikščioti ir taupyti jėgas. Tačiau tą padaryti yra labai sunku – darbų maratonas nestoja dėl ligos. Į viską stengiuosi žiūrėti pozityviai – greitai sveikstu, viskas bus gerai“, – kalba „X Faktoriaus“ finalininkė.

Žmonės.lt primena, kad šeštadienį ligos patale gulinti M.Pundziūtė sulaukė konkurento šou finale Thomo Tumosos pašiepimo. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius