-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pažinčių svetainėje užsiregistravusi Daina Bilevičiūtė susilaukia intymių pasiūlymų ir už 3 tūkst. litų

Antradienio vakarą BTV laidoje „Yra kaip yra“ bus diskutuojama, ar įmanoma susirasti antrąją pusę internete? Viena iš šios laidos viešnių dainininkė Daina Bilevičiūtė užsiregistravo vienoje iš pažinčių svetainių ir per dieną sulaukianti virš 100 žinučių.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / BTV nuotr.
Temos: 1 BTV

Atlikėja internete randa ne tik romantiškų, bet ir naudingų darbui pažinčių. D.Bilevičiūtė teigė ieškanti protingo vyro: „Išsirenku tik tuos aklus pasimatymus, kurie man kelia pasitikėjimą“, – laidai pasakos ji.

O D.Bilevičiūtei įklimpus į skolas iš internetinių simpatijų pradėjo plaukti intymūs pasiūlymai. „Man buvo siūloma nuo 300 litų iki 3000 litų“, – atviraus ji.  Tai išgirdusi, nesusivaldys pokalbių laidos vedėja: „Daina, tu paleistuve, tai kiek tu tų kavalierių turi?“, – sušuks Asta Stašaitytė-Masalskienė.

Taip pat BTV „Yra kaip yra“ svečiuosi ir Daiva, išgarsėjusi savo meile garsiam dainininkui Radžiui. Moteris prisipažins turinti anketą pažinčių portale, tačiau internetinėmis pažintimis nepasikliaunanti. „Registravausi ir įdėjau porą savo nuotraukų. Gražios tos nuotraukos, ne šlamštas koks, gal kiek ir seksualios, tačiau tikrai estetiškos. Tik jas įdėjus, pradėjo plaukti nepadorūs pasiūlymai. Siūlė tapti eskortu užsienyje už labai didelius pinigus“, – laidos metu pasakos buvusi kandidatė į Radži širdį Daiva.

Kokio vyro ieško moteris? Kokie pavojai gresia pažindinantis Internetu? Ar Įmanoma ten surasti tikrąją meilę?  BTV „Yra kaip yra“ – jau šį antradienio vakarą 20.30 val.!  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius