Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Talentų šou „2 minutės šlovės“ laimėjo jaunieji šokėjai Skaistė ir Mamertas

Penktadienio vakarą LNK televizijos eteryje – tiesioginė talentų šou „2 minutės šlovės“ transliacija iš „Forum palace“ rūmų. Jame dėl 30, 7 ir 3 tūkstančių litų prizų kovėsi 12 projekto dalyvių. Iš jų gabiausiais pripažinti šokėjai Skaistė ir Mamertas.
Mažieji „Žuvėdros“ šokėjai Skaistė Svajonė ir Mamertas
Talentų šou „2 minutės šlovės“ dalyvė Magda / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Finalą pradėjo vilnietė dainininkė Magda.

„Magda, tavo balsas stiprus, gražus, tu laisvai elgiesi scenoje ir aš tau paprasčiausiai neturiu priekaištų“, – apie merginos pasirodymą kalbėjo komisijos narys Nerijus Juška.

Kiti komisijos nariai buvo kritiškesni: Eglė Juozapaitė pastebėjo, kad finalui Magda galėjo pasirinkti tinkamesnį kūrinį, o Algis Ramanauskas-Greitai teigė manantis, kad merginos pasirodymas nebuvo vertas pirmos vietos.

Iš viso per šį „2 minučių šlovės“ sezoną LNK eteryje pasirodė beveik šimtas talentų. Per šešis pusfinalius buvo atrinkta dvylika stipriausių dalyvių, kurie ir susikovė dėl pagrindinio prizo ir nugalėtojų vardo.

Nugalėtoją tiesiogiai rinks žiūrovai ir komisija – laidos pabaigoje bus susumuoti žiūrovų balsai ir komisijos skirti balai.

Dvylikametis akordeono virtuozas Vilius Mažeika buvo švelniai pakritikuotas komisijos.

„Viliau, aš tau rašysiu neblogą pažymį, bet tai nebus dešimt“, – sakė A.Ramauskas.

„Sveikinu su labai įspūdingu kūrinio atlikimu, bet noriu pasakyti, kad man pritrūko audros, finalui turėjo būti kažkas tokio, kas užburtų, kad galėčiau sakyti – štai, tai jis!“ – kalbėjo E.Juozapaitienė.

Iki šiol daugiausia žiūrovų palaikymo sulaukęs savamokslis dainininkas, ūkininkas iš Radviliškio rajono Nerijus ir iš komisijos sulaukė tik teigiamų atsiliepimų.

„Viską padarei gerai, „neperspaudei“, – vaikiną pagyrė Vitalijus Cololo.

„Nerijau, tu esi šaunuolis. Tu parodei, ką gali paprastas kaimo žmogus. Per priedainį žmonės pradėjo ploti, nes tu tai darai nuoširdžiai, gražiai, talentingai“, – dalyvį taip pat pagyrė N.Juška.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Savamokslis dainininkas, ūkininkas ia Radviliakio rajono Nerijus
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Savamokslis dainininkas, ūkininkas iš Radviliškio rajono Nerijus

Merginų kvartetas „Štrichas“ sulaukė kelių smulkių komisijos pastabėlių. E.Juozapaitienė teigė, kad merginų kvarteto ateityje laukia šlovė.

„Mergaitės, jūs labai jaudinotės. Tai ką darot, darykit ir toliau, nes tai darote neblogai. Tik truputėlį turite padirbėti su tartimi“, – merginoms patarė A.Ramanauskas.

Jaunasis kompozitorius ir atlikėjas Gražvydas sulaukė komisijos komplimentų ir padrąsinimų.

„Taip gera, kad sudainavot šią dainą, labai geri jausmai užplūdo. Balsą dar galite lavinti – ribų tam nėra“, – kalbėjo E.Juozapaitienė.

„Gražvydai, džiaugiuosi, kad tu esi čia, džiaugiuosi už tave. Tikiuosi, kad tavo kelias nesustos ir tu daug ko pasieksi“, – linkėjo N.Juška.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jaunasis kompozitorius ir atlikėjas Gražvydas
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Jaunasis kompozitorius ir atlikėjas Gražvydas

Mažieji „Žuvėdros“ šokėjai Skaistė Svajonė ir Mamertas tiesiog pakerėjo komisiją – N.Juška ir V.Cololo prisipažino šiai porai skyrę pačius aukščiausius balus.

„Jūs esat mano favoritai, aš nuoširdžiai noriu, kad jūs laimėtumėt. Jūs esat Lietuvos čempionai, linkiu, kad taptumėte ir pasaulio čempionais“, – linkėjo N.Juška.

Trylikametė išskirtinio balso savininkė Justina Budaitė išgirdo E.Juozapaitienės prisipažinimą, kad ji yra komisijos narės favoritė.

„Tai buvo labai labai stipru, tu net pažadinai mane su Nerijumi“, – merginą gyrė V.Cololo.

„Tu sutverta dainuoti, tu tą ir daryk“, – komplimentą Justinai taip pat skyrė N.Juška.

Rubiko kubo čempiono Luko Vaitkevičiaus technika sudomino komisijos narius. A.Ramanauskas net pasiteiravo, ar rankų miklumas vaikinui nepadeda kitose gyvenimo srityse: „Labai gražu žiūrėti į tavo miklias rankas. Ar tu niekad nedirbai kišenvagiu? Bet tu iš Kauno? Juokauju“.

Viešnia iš Rygos Oksana, atlikusi romantišką kūrinį, tiesiog pakerėjo komisiją.

„Latvija mums atsiuntė gražiausią dovaną – Oksaną. Oksanos laukia didelė ateitis, mes tą matome ir girdime“, – kalbėjo E.Juozapaitienė.

Kolektyvas „Vokalis“ iš Klaipėdos susilaukė keleto pastabų.

„Klaidų nebuvo, viskas buvo puiku, išskyrus tai, kad per repeticiją buvo geriau“, – pastebėjo E.Juozapaitienė. Tuo tarpu N.Juška pastebėjo, kad šlubavo kolektyvo choreografija.

Žiūrovai besibaigiant laidai labiausiai palaikė Nerijų. Antroje vietoje buvo Skaistė ir Mamertas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./2 minutės alovės
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Akordeonistė Viktorija

Itin žiūrovų palaikoma akordeonistė Viktorija sulaukė E.Juozapaitienės liaupsių: „Jūs grojate gerai, labai gerai. Man pasirodė, kad grojo ne vienas akordeonas, o visas orkestras, buvo labai stipru“.

Tačiau V.Cololo Viktorijai liepė sau užduoti klausimą, ar šis kūrinys yra vertas finalo. Dvejones dėl netinkamo kūrinio išsakė ir N.Juška.

Vienintelės oro akrobatės Lietuvoje Daiva ir Evelina sulaukė pagiriamųjų komisijos žodžių.

„Man jūs labai patikote. Sveikinu ir žaviuosi“, – gyrė E.Juozapaitienė.

„Mergaitės, jūs esate šaunuolės. Jūs norėjote mums įvaryti infarktą, tie apsivertimai ore... Mums buvo įspūdinga“, – patikino N.Juška.

Daugiausia žiūrovų balsų sulaukė Skaistė ir Mamertas 5239, Nerijus 5208 ir Viktorija 1638. Susumavus galutinius balsus paaiškėjo, kad projekto nugalėtojais tapo Skaistė ir Mamertas. Antroje vietoje liko Nerijus, trečioje – Gražvydas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius