Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per LNK – „Naujieji metai pagal Saulių Pošką“ (video)

Kiek „Mėslitos“ direktorius Saulius Poška bekviesdavo svečių į Naujametį baliuką, visada likdavo vienas su viskio taure. Po dvylikos iš karto žmonių imdavo mažėti. Ir taip mažėdavo, mažėdavo, kol kokią trečią, kartais ir pusę trijų staiga visi porom porom išsiskirstydavo ir Poška likdavo vienas. Net jeigu merginų būdavo ryškiai daugiau nei vyrų. Be poros ir be nuotaikos.
Saulius Poška
Saulius Poška / LNK nuotr.

Todėl šiuos metus jis suplanavo sutikti ypatingai. Atšvęsti taip, kad varguoliai jam visus metus pavydėtų. Poška nusprendė į balių kviesti tik merginas, plius pasamdyti firmą, kuri suorganizuos koncertą ir surinks žvaigždes. „Mėslita“ finansuoja YVOS, A.Pilypaitės, A.Rimiškio, „Poliarizuotų stiklų“, V.Katunskytės, Tarasovų, ir dar 18 didžiausių šalies scenos žvaigždžių dainas.

Prieš prabangų koncertą „Mėslitos“ milijonierius savo viešnias sukvietė Kauno „Megoje“ prie akvariumo, kad parodytų ryklius, o paskui surengė naujametinį turnė po parduotuves. Nes niekas kitas nepakelia moterims nuotaikas kaip šopingas. O pirkti yra taip nuostabu, kad sustoja laikas. Todėl nenuostabu, kad į savo koncertą, kurį nupirko, Saulius Poška taip ir nesuspėjo. Užtat sutiko po parduotuves slampinėjančias ir dovanų ieškančias LNK žvaigždes.  Algis Ramanauskas užtiktas liemenėlių parduotuvėje, Oksana Pikul – besirinkdama kampinį šlifuoklį „Senukuose“, Rolandas Vilkončius – su pirkinių maišais, o Radži – nežinantis ką daryt ir geriantis kavą.

Naujieji metai, aišku, toks metas, kai net Sauliui Poškai norisi šypsotis, užsiimti labdara, paskambinti mamai ar dar kokią nesąmonę padaryti. Pavyzdžiui, kitąmet „Mėslitos“ direktorius pažadėjo gal net mėsos įdėti į savo dešras.

„Kokį sykį nueisiu į turgų, nupirksiu porą kilogramų dešros ir, kai darbuotojai nematys, įmaišysiu į „Mėslitos“ produkciją. Va toks gerumas mane yra pagavęs“, – varguolius su artėjančiomis šventėmis sveikina „Mėslitos“ direktorius Saulius Poška.

Speciali UAB „Mėslita“ savininko naujametė šventė su garsiausiomis Lietuvos scenos žvaigždėmis „Naujieji pagal Saulių Pošką“ – naujametį LNK vakarą, gruodžio 31 –ąją 20 val. per LNK.

VIDEO: S.Poška ieško apatinio trikotažo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius