Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pikul savo mylimajam labiausiai patinka rytais

Penktadienį „Auksinėje blykstėje“ Lietuvos garsenybės, žinomi įvairių sričių veikėjai pasakos, kas jiems yra laimė ir kaip pagauti tą laimės paukštę už uodegos. Vieniems pašnekovams laimė – karjeros aukštumos, geri rezultatai ar šeimos idilė. Tačiau „Auksinėje blykstėje“ svečiavosi ir tokių, kuriems laimę teikia nuolat gražinamas ir tobulinamas kūnas.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Oksana Pikul

Nors be skrupulų neseniai viešai pasididino krūtinę, šviesina plaukus, soliariumuose išlaiko įdegį, nešioja spalvotus lęšius ir klijuoja dirbtinus nagus, „Olialia pupytė“ bandė tikinti nuo jos iškirptės akių negalintį atplėšti „Auksinės blykstės“ vedėją, kad jai išvaizda tikrai nėra svarbi. Paklausta, kodėl tada neskiria savo vidiniam pasauliui tiek dėmesio kiek kūnui, Oksana Pikul atšovė, kad mokosi, skaito ir svarbi vidaus bei išorės harmonija.

„Gal kažkam aš visai negraži?“ – kalbėjo „Auksinėje blykstėje“ dėl dirbtinio grožio nuolat replikų sulaukianti erotinėmis fotosesijomis išgarsėjusi šviesiaplaukė.

Paklausta, kuriuo paros metu būna laimingiausia, Oksana prisipažino, kad rytais.

„Tada, kai su muzika maudausi duše, sėdėdama su akinukais lėtai geriu kavą...“ – pasakojo gražuolė.

„Skaitai laikraščius...“ – pratęsė Kristupas Baublys.

„Ne, laikraščiams aš neturiu laiko“, – atrėžė O.Pikul. Tačiau „Auksinės blykstės“ studijoje paaiškėjo, kokiems faktams ši „Olialia pupytė“ tikrai negaili savo brangaus laiko. Jai buvo surengtas žaidimas „Amnezija“, per kurį pateikiami faktai, o į juos neatsakius tenka išgerti stikliuką šviežiai spaustų citrinų sulčių. Kokie jos kolegių „Olialia pupyčių“ grupėje liemenėlių dydžiai, Oksana neišdavė. Tačiau paklausta, kurią dieną yra Simo Jasaičio gimtadienis ir koks skaičius puošia jo marškinėlius per varžybas, ji atsakė teisingai.

„Auksinės blykstės“ vedėjo paklausta, ar nebijo dirbtinai kurdama savo grožį vyrams tapti nebeįdomi, nes moteris jie myli dažnai už trūkumus ir savitumą, Oksana patikino, kad būtent natūrali, kokia ji būna rytais, ir labiausiai patinka šalia esančiam žmogui. Ar toks šalia jos vis dėlto yra? „Taip. Yra“, – tikino gražuolė.

Laimės paieškos drauge su garsiausiais Lietuvoje – jau penktadienio vakarą, 19.10 val., „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius