Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pirmas kartas su žvaigžde“: Tina priešinosi linksmybėms su Valinsku

Trečiadienį LNK eteryje – paskutinė „Pirmas kartas su žvaigžde“ laida, kurioje keliavo Kristina Navickaite-Tina ir Gytautas Balkevičius Daug keistų dalykų panelė Tina matė atostogų su keistuoju menininku Gytautu metu, bet didžiausios staigmenos – paskutinėje trilogijos dalyje.
K.Navickaitė-Tina ir G.Balkevičius
K.Navickaitė-Tina ir G.Balkevičius / LNK nuotr.

Saulėtas rytas prasidėjo neįprastai. Gytautas nežinia iš kur į savo balkoną atsitempė  krūvą arabiškų laikraščių, didžiulę skardinę klijų ir tualetinio popieriaus – tiek, kiek pavyko rasti viešbučio tualetuose.

„Šiandien – didžioji diena. Atėjo laikas, kai iš politinių lavonų naujam gyvenimui bus prikeltas buvęs Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas“. Šitokias gąsdinančias idėjas Gytautas išdėstė saulėtą atostogų rytą ir nedelsdamas ėmė jas įgyvendinti.

Tina, išvydusi, kaip leidžia laiką jos pakeleivis, tiesiog apstulbo... Kaip šitaip galima? Juk čia Egiptas! Baseinai! Nuostabaus grožio jūra! O jos pakeleivis šviečiant saulei, kurios Lietuvoje taip trūksta, užsiima mumijos gamyba. Gal šokis atves kelionės partnerį į protą? Ėmė Tina šokti savo partneriui gundančius šokius, tačiau vaikiną tai mažai domino...Pagaminti mumiją! – tai vienintelė mintis, kuri sukosi Gytauto galvoje.

Mumijos gamybos procesas buvo tiesiog nenupasakojamas, o kai šedevras buvo baigtas, menininkas prigulė pailsėti. Ne vienas, kartu su naujuoju draugu – Valiumi. Užsakė Gytautas ir dvi taures alaus. Sau ir Valiui. Tina, matydama šiuos vaizdus, visiškai pasimetė. Gal jis išprotėjo?

Artėjo laikas paskutinei vakarienei. Paskutinį atostogų vakarą Gytautas pakviesti Tinos vakarieniauti atkeliavo ne vienas...Su kuo? Ogi su ta pačia Arūno Valinsko mumija.

Tina, pasipuošusi vakarine suknele, ir Gytautas, pasikišęs Valių po pažastim, į viešbučio barą atkulniavo trise. Ant stalo Gytautas parūpino ir tris kokteilius. Jam ir Tinai po vieną, o trečią, savaime suprantama, Valinskui.  Čia Tinutės kantrybė neišlaikė. Žvaigždė ėmė ir išklojo savo pakeleiviui visas nuoskaudas, kurios gulėjo jai ant širdies.

Kaip viskas baigėsi? Atsakymai – jau trečiadienį 20.30 val. laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius