Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmasis „Aš!“ dalyvis M. Petruškevičius: „Man patinka, kai tūkstančiai komentatorių internete ant manęs loja“

Pirmuoju jau šį ketvirtadienį 20.10 val. startuosiančio TV3 vasaros projekto „Aš!“ herojumi tapo garsiausias Lietuvos stilistas Mantas Petruškevičius, kuris šiai laidai pirmajai leido nufilmuoti savo namus.
Mantas Petruškevičius
Mantas Petruškevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dar prieš intriguojančią premjerą pats Mantas sulaukė gausybės bičiulių ir pažįstamų klausimų, kokias jo gyvenimo akimirkas pavyko užfiksuoti laidos kūrėjams. Tiesa, sutikimą, kad kameros beveik savaitę fiksuotų jo gyvenimą, jis davė tik po ilgų įkalbinėjimų. „Ilgai mąsčiau, ar parodyti savo namus, bet galiausiai sutikau. Jau po kurio laiko pats užsimiršau, kad nuolat vaikštau su įjungtu mikrofonu, o kiekvieną mano žingsnį seka kameros, todėl manau, įdomių vaizdelių tikrai netrūks“, – sako M. Petruškevičius ir priduria, kad televizijos pasiūlytai avantiūrai ryžosi tik todėl, kad labai pasitiki profesionalų komanda, rengiančia laidą „Aš!“.

Liepos 1-ąją prasidedančio ir devynias savaites truksiančio projekto kūrėjai prifilmavo kone dešimt juostų vien apie garsiojo stilisto gyvenimą. TV3 žiūrovai turės išskirtinę galimybę pirmieji pamatyti Manto Petruškevičiaus namus. Gerbėjai pamatys ne tik tai, kaip atrodo įprasta Manto diena, kas yra jo draugai, kiek drabužių turi aštrialiežuvis stilistas. Jie turės progą patys įvertinti, ar tikrai toks saldus fotoaparatų blyksčių nutviekstas ir prabanga dvelkiantis garsenybės gyvenimas. Nufilmuotoje medžiagoje – ir karšti kadrai, tik ką parsivežti iš Varšuvos, kur Mantas Petruškevičius ir jo bičiulė susitiko su „kietu riešutėliu“ – Holivudo aktoriumi Briusu Vilisu. „Kai aplink vaikšto būrys apsauginių ir šimtai paparacų, tai prieiti prie jo buvo beprotiškai sunku, tačiau man šiaip ne taip pavyko“, – laidoje karštais įspūdžiais dalysis vos prieš kelias dienas iš Lenkijos sugrįžęs Mantas.

„Man patinka, kai tūkstančiai komentatorių internete ant manęs loja, mėgstu erzinti žmones, provokuoti, tegul aptarinėja mano gyvenimą“, – drąsiai prieš „Aš!” filmavimo kameras rėžia Mantas. Laidos herojus jau montuojant laidą paprašė, kad tik redaktoriai nenugludintų visų aštrių kampų ir leistų žiūrovams pamatyti, koks reiklus ir griežtas jis gali būti, kai dirba. Tačiau ką apie 26-erių žvaigždę mano artimiausi jo bičiuliai, ką norėtų jam išrėžti į akis? TV3 laidos „Aš!“ rengėjai pakalbino ne vieną Manto Petruškevičiaus draugą, su žiniasklaidos atstovais aiškinosi, ar tikrai jis yra „paklausi spaudos prekė“, o su rašančiu apie jį knygą kalbėjo apie Petruškevičiaus fenomeną – kaip vaikinui iš Kauno turgavietės pavyko tapti viena ryškiausių ir labiausiai aptarinėjamų Lietuvos garsenybių.

„Ketvirtadienį Mantą išvysime visokį – draugišką, profesionalų, kūrybišką ir kartu arogantišką, kartais įsiutusį, kartais keiksnojantį kameras. Žiūrovai galės „pasimatuoti“ jo gyvenimą ir pamąstyti, ar vieną dieną tikrai norėtų išgarsėti“, – sako projekto prodiuseris Edvardas Žičkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius