Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmieji „Vaikų balso 2011“ favoritai: „69 danguje“, Kauno „Šampaninis“ choras ir „Kvinta“!

Pirmąją TV3 projekto „Vaikų balsas 2011“ kovą dėl „Vaikų metų grupės“ laimėjo „69 danguje“, Kauno „Šampaninis“ choras ir „Kvinta“. Pirmąsias dvi grupes išrinko prie ekranų buvę žiūrovai, už trečiąją balsavo vaikų komisija: Domas ir Kipras Junčos, Ieva Gražytė, Jekaterina Masalskaja ir Lukas Žavlovskis. Atlikėjų pasirodymus jie vertino keldami lenteles su balais.
Grupė „69 danguje“
Grupė „69 danguje“. / TV3 nuotr.

Vaikų sprendimu kovos dėl „Vaikų metų grupės“ nebetęs ir į „Vaikų balso 2011“ statulėlę nebepretenduos: SEL,  „Timohi“ ir „Chorų karų“ generolas „Delfinas“ Stano su vaikų studija „Džimba“.

Jau šį penktadienį, sausio 14-ąją, 19.10 val. TV3 žiūrovų laukia antrasis atrankos etapas, kuriame susirungs dar šešios grupės. Mažųjų žiūrovų teismui ir komisijos kritikai pasirengusios: YVA merginos, „Studentės“, linksmuoliai „InCulto“, „Kastaneda“, „Pikaso“ ir „Lietuvos talentų“ atradimas – „Bjelle ir Peru“.

Projekto vedėjams Neringai Čereškevičienei ir Mindaugui Stasiuliui „Vaikų balsas 2011“ – tikras iššūkis, nes vaikai čia linkę kritikuoti be užuolankų. Atviri jų pasisakymai ne vieną scenos žvaigždę verčia rausti, o patį skandalingąjį „Sel“ lyderį Egidijų Dragūną privertė net pasižadėti taisytis.

Šio penktadienio laidoje ypač daug klius YVA gražuolėms. Vaikai vienbalsiai sukritikuos seksualų jų įvaizdį: per aukštus kulniukus ir per gilias iškirptes. Koks buvo dainininkių atsakas ir kurios trys grupės toliau tęs kovą, sužinosite „Vaikų balse 2011“ sausio 14 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius