Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmoji „Angelų“ užduotis – padėti pradėti Virgilijui Jonaičiui gyvenimą iš naujo

Laura ketino šauniai praleisti vakarą eidama į spektaklio premjerą. Tačiau netrukus sulaukė pirmosios savo užduoties – skubiai vykti į Kelmę. Petrališkėse „Angelų“ vedėja pasirodė beveik naktį. Suradusi tinkamą namą, nustebo, kad jo duris pravėrė Virgilijus Jonaitis.
Laura
Laura / TV3 nuotr.
Temos: 1 Pagalba

Prasidėjus nuoširdžiam pokalbiui vyras papasakojo apie dabartinį sudėtingą gyvenimą, išreiškė norą keistis ir pradėti viską iš naujo, praneša TV3.

„Virgilijus nori susirasti darbą ir uždirbti tiek, kad vaikai būtų visiškai aprūpinti ir laimingi“, – savo pirmąją užduotį pasakoja „Angelų“ sergėtoja Laura.

Išklausiusi laidos herojaus Laura sumigusiems vaikams parašė laišką ir išsivežė naujų pokyčių trokštantį vyrą į Vilnių. Virgilijui tai buvo visiškai nauji gyvenimo įspūdžiai – pasivaikščioti po miegančią, bet žiburių nušviestą sostinę, o Laurai teko pabūti gide ir aprodyti miesto grožybes. Užkrimtę lengvų naktipiečių abu nusprendė po naktinį Vilnių nesibastyti ir nors trumpai atsipūsti prieš pradedant darbo paieškas.

„Jaučiausi kaip karo metu – diena su naktim susimaišė, po poros valandų miego vėl skubam į mūšį. Šį kartą dėl naujo žmogaus gyvenimo, dėl jo vilčių ir svajonių. Aš ne teisėja, aš angelas, pagalbininkas ir ramstis žmogui... – tuo vedina ir ketinau spręsti man duotą užduotį“, – sako Laura, jau antradienį naujoje TV3 laidoje „Angelai“ pristatysianti pirmąjį iššūkį.

Užduotis naujajai „Angelų“ vedėjai buvo ne iš lengvųjų – surasti darbą sunkiu šaliai laikotarpiu. Daugelis firmų direktorių ir savivaldybės klerkų tik išklausydavo, bet nieko konkretaus nežadėdavo. O ir pažadų Laurai nereikėjo. Reikia konkretaus pasiūlymo ir sutarties. Kai ilgos paieškos nedavė rezultatų ir jau buvo apleidusi viltis, Laurai pats likimas pakišo mintį.

Ar padėjo „Angelai“ sostinėje rasti darbą Virgilijui, ar pavyks jam čia pradėti naują gyvenimą, – TV3 žiūrovai sužinos antradienį, vasario 24 dieną, 20.15 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius