Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Planuodama savo vestuves, Laima Tamulytė žada sutaupyti

LNK laida „Kažkas atsitiko“ praneša, kad po vienuolikos bendro gyvenimo metų humoristė Laima Tamulytė, geriau žinoma kaip Mama Rock‘Roll, bei jos sužadėtinis Gediminas Stončius nusprendė žengti prie altoriaus. Tačiau Mama Rock‘Roll dabar turi vargo: kad įtilptų į savo vestuvinę suknelę, jai reikia numesti aštuonis kilogramus.
Mama Rock'n'Roll
Mama Rock'n'Roll / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vestuvės bus tradicinės. Amžiną meilę Laima ir Gediminas vienas kitam prisieks bažnyčioje, o po to svita persikels į didžiulę sodybą. Nors vestuvių eiga jau suplanuota, Laima nerimauja, kad vietoj to, jog džiaugtųsi gražia švente, ims dirbti savo darbą ir pradės vesti savo pačios vestuves! Beje, laidoje moteris išduos visoms Lietuvos poroms, kaip iškelti jaukias ir nebrangias vestuves. Juk Laima pati yra vedusi bent šimtą vestuvių puotų, todėl patirties šioje srityje tikrai turi. Nuotaka skaičiuoja, kad jai pavyks sutaupyti ne vieną tūkstantį litų.

Svečių šventėje bus apie šešiasdešimt ir pasinaudodama proga Laima sveteliams iš anksto praneš, kokių dovanų ji norėtų vestuvių proga. Po vestuvių puotos Laima ir Gediminas medaus kopinėti skris į šiltus kraštus ir kibs į šeimos gausinimo darbus.

„Aišku, kad mes jau norime vaikų ir šeimos. Tas „Kinder“ siurprizas“ jau galėtų lakstyti kur nors aplinkui. Laikas jau...“, – sako Laima Tamulytė.

„Kažkas atsitiko” – jau pirmadienį 20.30 val. su Karoliu Sakalausku ir Oksana Pikul per LNK!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius