Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Arūno Storpirščio „reklamos“ vyriausiosios Lietuvos raganos namus apgulė įžymybės

Mistika ar magija? Realus gydymas ar tik patikliųjų apgaulė? Ką iš tiesų jau beveik trisdešimt metų savo namuose Vilniaus centre veikia vyriausiąja Lietuvos ragana tituluojama Vilija Lobačiuvienė? Ir kodėl apie jos suteiktą pagalbą šiandieną nebesigėdi kalbėti ne tik eiliniai tautiečiai, bet ir visiems puikiai pažįstamos scenos garsenybės.
Vilija Lobačiuvienė
Vilija Lobačiuvienė / „Scanpix“ nuotr.

Kam trūksta sveikatos, kam – meilės, o kam išeities iš sunkiausių finansinių situacijų. V.Lobačiuvienės klientų bėdos – itin sudėtingos. Tačiau ne mažiau nei konkrečios istorijos intriguoja vadinamosios „raganos“ gerbėjų pavardės.

Šį antradienį 20.30 laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ išgirsime ne vieną intriguojančią istoriją. Štai po viešų aktoriaus Arūno Storpirščio pasisakymų apie tai, kaip V.Lobačiuvienė grąžino jam jėgas gyventi, į jos namus tiesiog plūste plūsta vadinamąja „rože“ sergantys ir medikų į „nepagydomus ligonius“ nurašyti žmonės.

Mat Lietuvą užklupus sunkmečiui tikinčių vyriausiąją Lietuvos ragana vadinamos moters galiomis labai padaugėjo. Štai dar praėjusį rudenį pasklidus gandams, jog ji bendradarbiaus su viena skolų išieškojimo įmone, kilo tikrų tikriausia audra. Ar darbai vis dar vyksta? Ar iš tiesų visai neseniai vienai moteriai V.Lobačiuvienė padėjo susigrąžinti buvusio meilužio nežinia kur pradangintus 300 000 litų?

Ne mažiau skandalingi bus ir V.Lobačiuvienės pasisakymai apie mūsų valdžią. Paklausta, kodėl ji jau gana seniai nesiima prognozuoti vieno ar kito politiko galimybių Vyriausioji ragana tiesiai išrėš. „Tris kadencijas Seime išbuvęs žmogus įgauna dauno veidą, visišką absoliutų. O jie – visi vienodi. Taigi, ką įmanoma nuspėti iš tokio veido?“, – piktinsis Vilija ir pridurs tiksliai žinanti, jog ne vieną mūsų seimūną reikėtų teisti ir bausti...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius