-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po „Didžiųjų pokyčių“ dalyvės apžiūros plastikos chirurgą ištiko šokas

„Pamatęs naują projekto dalyvę buvau įsitikinęs – jai daugiau nei keturiasdešimt. Kai sužinojau, jog Viktorijai vos 26-eri, mane ištiko šokas“, – įspūdžiais apie projekto dalyvę V.Babaliauskienę, kurios istoriją TV3 rodys liepos 27-ąją, dalinosi klinikos „Sugihara“ plastikos chirurgas Darius Radzevičius.
„Didžiųjų pokyčių“ dalyvė Viktorija
„Didžiųjų pokyčių“ dalyvė Viktorija / TV3 nuotr.

Nukarusi krūtinė, akiniai storais stiklais, anksčiau laiko pasenęs veidas, antsvoris, nutrupėję dantys, strijų, celiulito pažeista oda ir nuovargiu paženklintas gyvenimas trijų vaikų mamą pavertė per greitai pasenusia nusivylusia namų šeimininke. Viktorija nebemylėjo savęs ir gėdijosi pasirodyti net savo vyrui.

„Norisi kaukti iš nevilties, kai matau save veidrodyje! Su vyru nebesimyliu, gatve einu nuleidusi akis, kad tik manęs niekas nepastebėtų…“ – savo skausmu „Didžiųjų pokyčių“ laidoje atvirai dalinsis projekto dalyvė.

Moteris neabejoja – bus tūkstančiai žmonių, kurie ją smerks, tyčiosis ir juoksis, bet Viktorijai tai nebesvarbu – niekas netemdys jaunos mamos džiaugsmo patekus į išsvajotą projektą ir gavus unikalią galimybę pakeisti savo gyvenimą.

„Aš esu be proto laiminga. Visą gyvenimą liksiu dėkinga šio projekto specialistams. Tokio šanso neatsisakytų nė viena moteris“, – džiaugsmo neslėps Viktorija.

Didieji Viktorijos pokyčiai prasidėjo su plastikos chirurgo D.Radzevičiaus atlikta krūtų pakėlimo ir didinimo operacija. „Dabar mano krūtinė – įspūdingai graži“, – džiaugsmo neslėps daugiavaikė mama.

Nutrupėjusius dantis odontologijos klinikos „Denticija“ specialistai pavertė akinančia šypsena, o „Akių lazerinės chirurgijos centre“ moderniu lazeriu atlikta akių regos korekcija pagaliau leido Viktorijai nusiimti nepatrauklius akinius ir įgyvendino jos svajonę – vaikučius ir pasaulį matyti savo akimis.

Ilgalaikės lazerinės kojų depiliacijos procedūros, kūną stangrinančios procedūros, specialūs preparatai ir užpildai išvargintai ir sudirgusiai odai moterį pakeitė neatpažįstamai. „Nerealu! Tai, ką padarė šio projekto specialistai, – neįtikėtina! Mano žmona tobula“, – nesibaigiančius komplimentus savo žmonai žarstė sutuoktinis.

Pelenės virtimas princese – jau šį trečiadienį, liepos 27-ąją, 20.00 val., laidoje „Didieji pokyčiai“ per TV3.

Naujasis TV3 sezonas „Mano TV3. Čia šviesu!“ nuo rugpjūčio 29 dienos!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius