Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dvejų metų Šorenos ir mamos susitikimas „Šok su manimi“ laidoje!

Staigmenų ir svečių populiarioje „Šok su manimi“ laidoje niekada netrūksta. Štai vos tik išlipusi iš lėktuvo Edita Daniūtė skubės komentuoti kolegų pasirodymus. Tačiau vienos iš projekto dalyvių, Šorenos, šeštadienio vakarą tikriausiai nejaudins jokie teisėjų komentarai, jai labiau šį kartą rūpės į svečius atvykusi mama.
Šorena
Šorena / TV3 nuotr.

„Tai bus pirmas kartas, kai Šorenos mama iš Tbilisio atvyksta aplankyti Lietuvoje jau dvejus metus gyvenančios dukros. Šokėja labai jaudinasi ir laukia svečių“, – sako „Šok su manimi“ projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Natalija Džaniašvili Lietuvoje su dukra praleis dvi savaites. Jos jau spėjo pasivaikščioti po sostinės senamiestį, aplankyti Trakus. Iš Gruzijos atvykusi moteris šį šeštadienį, be abejo, skubės ir į TV3 projekto tiesioginę transliaciją. Pagaliau ji galės pamatyti, kaip jos dukrai sekasi šokti gyvai, nes iki šiol su visa šeima laidas žiūrėdavo tik internete.

Po viešnagės Lietuvoje N.Džaniašvili vyks į Londoną aplankyti kitos dukters. Vyresnėlė, priešingai nei meniškos sielos Šorena, studijuoja ekonomiką ir dirba finansininke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius