Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Po ilgos pertraukos Egmontas Bžeskas grįžta į televiziją ieškoti naujų scenos talentų

Egmontas Bžeskas, televizijos laidų vedėjas ir prodiuseris bei muzikos prodiuseris, Lietuvos pop scenai pristatęs ne vieną sėkmingą projektą, po keturių metų pertraukos grįžta į televizijos eterį tam, kad pradėtų naują talentų paiešką.
Egmontas Bžeskas
Egmontas Bžeskas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

E.Bžeskas taps vienu iš komisijos narių TV eteryje startuojančiame superšou „Mes – vieno kraujo“. Projekte bus ieškoma ne tik geriausiai dainuojančių, bet ir artistiškiausių atlikėjų antrininkų Lietuvoje.

Žinomas prodiuseris, kurio suburtų grupių sąraše yra ir iki šiol sėkmingai kartu dainuojančios „69 danguje“ merginos, prie projekto „Mes – vieno kraujo“ prisijungia išties įtemptu metu. „Ketverius metus negyvenau Lietuvoje. Gyvenau Tenerifėje su šeimyna ir auginau vaikus. Dabar ir toliau tęsiu gyvenimą Kanaruose, kur turiu daug projektų ir darbų, todėl metas užimtas“, – pasakoja E.Bžeskas.

Komisijos narys nustebina atskleidęs, kad šis amplua jam yra išties nelengvas. „Tiesą sakant, būti komisijoje yra sunku. Man sunku smarkiai peikti žmones, kai matai, kad daugelis jų atėję tikrai deda savo visas pastangas, kokios jos bebūtų. Tačiau aš visada stengiuosi vertinti žmones sąžiningai, nedaryti iš jų parodijos“, – kalba E.Bžeskas.

„Aš tikrai nemėgstu dergtis iš žmonių. Bet jei jau matysiu, kad žmogui reikia kirsti tiesiai ir atvirai, tai ir kirsiu. Nes jei žmogus naglas, daro nesąmones, ar tiesiog gadina eterį, tai kam man gaišti laiką?“ – pridūrė prodiuseris. Neretai į panašius konkursus ateina ir dalyvių, kurie gerokai pervertina savo galimybes. Ar E.Bžeskas galvoja, kad juos vis vien reikia pagirti už pasitikėjimą savimi?

„Ne, tada aš galvoju, kad jis yra kvailys. Arba turi blogus draugus. Nes kas jam galėjo patarti dalyvauti tokiame projekte – ar priešai, ar draugai?“ – neslepia E.Bžeskas.

Kokių žmonių, E.Bžesko nuomone, scenoje reikia labiausiai? „Svarbiausia – nuoširdumas ir talentas. Žmogaus be talento nepramuš net geriausi prodiuseriai – pats esu gavęs daug pasiūlymų, kai siūlė ir pinigus, kad kažką išgarsinčiau... manau, kad dabar daugelis jų jau supranta, kodėl atsisakiau, ir kuo jie skyrėsi nuo tikrųjų žvaigždžių“, – kalba būsimasis projekto komisijos narys.

„Tačiau talentas yra nieko vertas be darbo. O darbas čia yra didžiulis. Kad taptum tikra žvaigžde, reikia nueiti didelį kelią. Taip pat turi būti tiesiog geras žmogus. Intrigos, blogiuko vaidmuo yra labai trumpas kelias. Blogi žmonės, intrigantai, kurie siekia savo karjeros jėga – taip, kartais jiems pasiseka, bet tikri menininkai, tikro balso ir tikros širdies žmonės visada išsiskiria, ir labai stipriai“, – pagrindinius kriterijus, reikalingus norint tapti žinomu, vardijo E. Bžeskas.

„Aš netikiu tokiais, kurie kažko siekia kaip nors nesąžiningai. Aišku, kartais reikia už save pastovėti, tačiau esu prieš puolimą. Pulti reikia savo darbais, o ne kažkokiom nesąmonėmis“, – pridūrė jis. Kartu su E. Bžesku projekto „Mes – vieno kraujo“ dalyvius vertins ne mažiau reiklios ir puikiai pramogų pasaulį išmanančios įžymybės.

Kiti projekto komisijos nariai bus paskelbti netrukus. Naujasis antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ startuos jau vasario 12 dieną per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius