Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pokalbių laidos vedėjos Agnės Armoškaitės įkvėpėja – Oprah Winfrey

Populiariausi projektai „Šok su manimi“ ir „Lietuvos talentai“, nauji šou „Be komentarų“ ir „100 000 € grynais“, „Beatos virtuvė“ ir „Susitikime virtuvėje“, kultiniai serialai „Nusivylusios namų šeimininkės“ ir „Daktaras Hausas“, „Moterys meluoja geriau“ ir „Naisių vasara“, Europos vyrų krepšinio čempionato kovos, publicistika – tai tik dalis naujienų, jau žiūrovų pamėgtų projektų ir sporto reginių, kuriuos TV3 televizijos žiūrovai pamatys naująjį sezoną.
Agnė Armoškaitė ir Oprah Winfrey
Agnė Armoškaitė ir Oprah Winfrey / TV3 ir „Scanpix“ nuotr.

Viena didžiųjų sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ naujienų – kasdienė pokalbių laida „Ką manai?“ su Agne Armoškaite, kuri įkvėpimo semiasi iš populiariausių pasaulyje pokalbių šou vedėjų. Jos favoritė  – Oprah Winfrey.

„Mane žavi jos prigimtinis genialumas, gyvenimo patirties pateikimas laiku ir vietoje, iš vidaus sklindanti šiluma, puikus humoro jausmas, – vardija A. Armoškaitė. – Kai kurie pokalbių laidų vedėjai labiau primena ne asmenybę, o  instituciją. O aš norėčiau laidoje kalbėti per savo patirties prizmę, – ne familiariai, ne vien apie save, bet neslėpdama savo nuomonės, to, ką pati jaučiu vienu ar kitu klausimu. Aš neišsižadėsiu savo emocijų – noriu reaguoti, kontakto tikrai nevengsiu.“

A. Armoškaitė džiaugiasi, kad laida „Ką manai?“ startuoja tokį šviesų televizijos sezoną. Spinduliuoti pozityvią energiją ir apie sudėtingus, skaudžius dalykus kalbėti be perdėto dramatizmo – toks ir šios laidos tikslas. „Ką manai?“ su A. Armoškaite TV3 eteryje startuos rugpjūčio 29 dieną 17.40 val. ir bus rodoma pirmadieniais–penktadieniais.

„Ką manai?“ su A. Armoškaite – šiokiadieniais nuo rugpjūčio 29 dienos naujame TV3 sezone!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius