-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Politinio serialo pristatyme Valinskas tikino jau žinąs scenarijų (nuotraukos)

Simboliškai priešais Vyriausybės pastatą pirmadienį pristatytas serialo „Gedimino 11“ tęsinys, kuriame įvykiai virs ne tik Vyriausybėje, Seime, prezidentūroje, bet ir konspiraciniuose butuose ar miškuose, greta lavonui kasamos duobės. Lietuviškos politikos aktualijos sudomino ir Seimo narius Arūną Valinską bei Andrių Šedžių. Jie pirmieji norėjo išvysti įžanginę serialo seriją.
Televizijos filmo „Gedimino 11“ pristatyme – kūrėjų, aktorių ir politikų susitikimas
Televizijos filmo „Gedimino 11“ pristatyme – kūrėjų, aktorių ir politikų susitikimas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Prieš dešimt metų kūrėme serialą „Gedimino 11“, kuris tada kainavo kur kas pigiau nei dabartinis jo tęsinys. Žiūrovai galės įvertinti, kad šiuo serialu mes pažengėme kur kas toliau nei iki šiol“, – per serialo pristatymą tikino prodiuseris Rolandas Skaisgirys ir išdavė, kad filmuojant buvo pasitelktas net malūnsparnis, kiti pažangūs būdai.

12 dalių serialas bus rodomas kiekvieną pirmadienį 20 val. per TV3. Vienas iš scenarijaus autorių Aidas Puklevičius intrigavo, kad šįkart seriale bus atskleistos aferos, susijusios jau ne su „Mažeikių nafta“, kaip buvo šio serialo pirmtake.

„Šįkart vėl pasirinkome energetikos sektorių, tik šįkart ne naftos, o elektros. Atsispyrėme nuo tikrosios LEO LT istorijos, tačiau taip pat davėme laisvę savo fantazijai. Kitaip saugumo pareigūną vaidinantis Kęstutis Jakštas turėtų tik sėdėti savo kabinete ir sklaidyti popierius – o dabar jis net dalyvaus susišaudymuose“, – aiškino scenaristas.

Tačiau jis visiems susirinkusiems pabrėžė, kad „Gedimino 11“ nėra viską žinanti tiriamosios žurnalistikos laida, o išmonės vaisius. „Jeigu kas nors seriale atpažins save, tegul neskuba teikti ieškinių Rolandui, nes serialo herojai neturi prototipų gyvenime – mes tiesiog iš kelių politikų savybių sukūrėme „miksą“, – tikino A.Puklevičius.

Pristatyme dalyvavo ir pirmąją seriją su visais žiūrėdamas juokėsi Seimo narys A.Valinskas. Jis 15min.lt tikino atėjęs į politinio serialo pristatymą tik todėl, kad pakvietė buvę kolegos.

„Šis serialas – labai geras politikos ir televizijos mišinys“, – gurkšnodamas taurų gėrimą atviravo A.Valinskas.

Paklaustas, ar nemagėjo pirmam pasižiūrėti, apie ką bus serialo tęsinys, politikas buvo konkretus: „Aš žinau, kas bus parodyta šiame seriale...“

Pirmosios serialo „Gedimino 11“ tęsinio serijos su visais negalėjo žiūrėti jo režisierius Raimundas Banionis, kuris šiuo metu stato spektaklį Samaroje. Tačiau jis visus susirinkusiuosius pasveikino per tiesioginį interneto ryšį.

Pirmoji naujojo serialo „Gedimino 11“ serija – jau gegužės 31 dieną 20 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius