Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Prancūzų kalbos nemokanti Anžela Adamovič „Muzikinėje kaukėje“ įkūnijo Edith Piaf

Šeštadienio vakarą „Muzikinėje kaukėje“ dainininkė Anžela Adamovič įsikūnys į prancūzų dainininkę ir aktorę Edith Piaf. „Na, tai vienintelis pasaulyje žmogus, kuris taip dainuoja. Aš kito negirdėjau su tokiu balsu“, – repeticijoje sakys projekto choreografas Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas.
Anžela Adamovič
Anžela Adamovič / Luko Kodžio nuotr.

A.Adamovič „Muzikinėje kaukėje“ šį vakarą atliks E.Piaf kūrinį „Non, Je Ne Regrette Rien“.

„Iš tikrųjų aš prancūziškai visiškai nemoku ir nieko nesuprantu“, – apie sunkumus įsikūnijant prisipažins Anžela. Tačiau, rodos kalbos barjeras nesutrukdė garsiai moteriai nustebinti ne tik salėje sėdinčius „Muzikinės kaukės“ gerbėjus, bet ir projekto komisijos narius. „Anžela, jūs viską padarėte labai įtaigiai. Pagal tai, kaip jūs sunkiai išėjot iš Edith Piaf vaidmens, akivaizdu kad jūs buvote ne jūs, o ji“, – sakys komisijos viešnia Asta Stašaitytė-Masalskienė.

Luko Kodžio nuotr.  /Anžela Adamovič
Luko Kodžio nuotr. /Anžela Adamovič

„Muzikinės kaukės“ komisijos narys Mantas Stonkus šį šeštadienio suabejos ar Anžela Adamovič nepradėjo vartoti neleistinų preparatų. „Antras šeštadienio vakaras iš eilės – ir tu čia stebini visus susirinkusius. Gal tu tokį gėrimą stebuklingą pradėjai vartoti, kad tau taip gerai sekasi įsikūnyti? Ačiū tau labai už įspūdingą numerį“, – susižavėjimo neslėps M.Stonkus. „Aš tave sveikinu, kad tu taip giliai sugebi suvokti įkūnijamą atlikėją“, – pridurs komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

Luko Kodžio nuotr.  /Anžela Adamovič
Luko Kodžio nuotr. /Anžela Adamovič

TAIP PAT SKAITYKITE: Žinoma atlikėja tapo reperiu PSY ir pakartojo jo hitą „Gangnam Style“: ar atpažįstate?

„Muzikinėje kaukėje“ šį šeštadienio vakarą Tadas Juodsnukis įkūnys atlikėją Ray Charles, Vytenis Kaluškevičius – Bruno Marsą, Rūta Ščiogolevaitė – muzikos grupę „Kaoma“ ir atliks dainą „Lambada“, Arvydas Vilčinskas taps Virgiu Stakėnu, Karolina Juškaitė-Carol – Montserrat Caballe. Valentinas Krulikovskis įsikūnys į Valerijų Leontjevą, Anžela Adamovič taps Edith Piaf, Donata Gutauskienė-Laisva – Viktorija Mauručaite, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė įsikūnys į reperį PSY.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ingą Valinskienę įkūnijusiam Tadui Rimgailai teko depiliuoti kojas ir įsispirti į aukštakulnius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius