Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš pat „Žvaigždžių duetų“ finišo tiesiąją į komisiją grįžo Vytenis Pauliukaitis

Populiariausiame muzikos šou Lietuvoje „Žvaigždžių duetai“ – finišo tiesioji. Du šeštadienius iš eilės vyks projekto pusfinaliai, o birželio 4-ąją – didysis tiesioginis finalas. Jame susitiks keturios stipriausios „Žvaigždžių duetų“ poros – po du duetus iš kiekvieno pusfinalio.
Vytenis Pauliukaitis
Vytenis Pauliukaitis / LNK nuotr.

Prieš pat „Žvaigždžių duetų“ finišo tiesiąją į komisiją grįžo Vytenis Pauliukaitis

Pirmajame pusfinalyje šį šeštadienį susikaus Suomijos režisierius Jarmo Skonas  ir Ruslanas Kirilkinas, muzikos mokytoja Vita Pimpienė ir Ilja Aksionovas, aktorius Tomas Rinkūnas ir Eglė Jakštytė bei renginių organizatorė Agnė Armoškaitė ir Karolis Ramoška.

Kitą šeštadienį antrajame pusfinalyje dėl vietos finale kovos šokėja Kristina Navickaitė-Tina ir „Thundertale“, aktorius Mantas Stonkus ir Vilija Matačiūnaitė, šokėjas Andrius Butkus ir Ona Kolobovaitė bei teisininkė Rūta Pentiokinaitė ir Merūnas Vitulskis. Poros į finalą pateks susumavus komisijos ir žiūrovų balsus.

Prieš pat finalą po pusmečio pertraukos į „Žvaigždžių duetus“ grįžo šmaikštusis komisijos narys Vytenis Pauliukaitis. Vytenis poras vertins abiejuose pusfinaliuose ir projekto finale.

„Kova finale bus tikrai arši, nes poros vienos nuo kitų atsilieka labai nedaug, – prognozuoja V.Pauliukaitis. – Visi duetai paruošė tikrai gražių numerių. Poros labai išaugę, pasiruošę. Kadangi būsiu finale, negaliu atskleisti savo favoritų pavardžių – tai būtų neetiška.“

Pasak Vytenio, dirbdamas Kauno muzikiniame teatre ir statydamas miuziklą „Aida“, neturėjo kada žiūrėti televizoriaus, todėl duetus retai matė ir pirmą kartą rimtai išgirdo pusfinalių laidų filmavimuose. „Dėl to man vertinti paprasčiau – sakau savo įspūdžius be išankstinio nusistatymo.“

Pasak Vytenio, pirma po ilgos pertraukos diena komisijoje sugebėjo atnešti nesusipratimų.

„Skambina žmonės, piktinasi, kodėl tyčiojuosi iš žmonių, kalbu apie Agnės Armoškaitės kumpius.  Niekas nežino, kad čia ištraukta iš konteksto! Aš kalbėjau ne apie Agnės kūno grožį, o apie jos manieringą vaidybą. Laimei, kad Agnė nesupyko. Ji man tuo ir patinka, kad turi gerą humoro jausmą“, – incidentą su „Armoškaitės kumpiais“ komentavo aštrialiežuvis „Žvaigždžių duetų“ komisijos narys V. Pauliukaitis.

Pirmasis „Žvaigždžių duetų“ pusfinalis – šeštadienį 19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius