-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Projekte „Lietuvos talentai“ dalyvis iš Gruzijos privertė R.Ščiogolevaitę prisiminti rusų kalbos žinias

Antrus metus vienas populiariausių TV3 projektų „Lietuvos talentai“ sulaukia vis daugiau dalyvių iš užsienio šalių. Juos vertinančiai komisijai neretai tenka laužyti liežuvius su vos keletą lietuviškų žodžių mokančiais talentais.
Iraklis
Iraklis / TV3 nuotr.

Išskirtinių „Lietuvos talentų“ atrankų Kaune metu į sceną darbininkai pradėjo nešti graikiškus riešutus ir keptuves. „Kas čia bus? Kulinarinis šou?“,– dar nepasirodžius dalyviui replikavo Adolfas Večerskis, bet prie mikrofono išvydęs plačiai besišypsantį vaikiną, žodį perdavė Rūtai Ščiogolevaitei.

Išgirdus, kad dalyvis atvažiavo iš Gruzijos, salėje nuvilnijo audringos ovacijos. Perkusijos meistras Iraklis koncertuoja paties pagamintais instrumentais ir, kaip pats sako, kuria savitą muziką. Bandantis kalbėti lietuviškai, bet sunkiai suprantantis, ką sako kiti, Iraklis pirmiausiai nusprendė parodyti savo talentą ir tik tada kalbėtis su teisėjais. Tačiau dar nesibaigus pasirodymui Marijus paspaudė klaikiai cypiantį raudonąjį iksą.

„Neišsigąskite, tai jūsų improvizacijos baigiamasis akcentas“, – juokėsi Marijus, iš pradžių pradėjęs kalbą lietuviškai, bet vėliau bandęs improvizuoti rusų kalba. Jam į pagalbą atskubėjo ir TV3 „Lietuvos talentų“ vedėjai Džiugas Siaurusaitis bei Mindaugas Stasiulis. Vis dėlto improvizuota trijų vyrų rusų kalba šiek tiek išmušė dalyvį iš vėžių, o publiką privertė plačiai šypsotis.

„Aš pabūsiu vertėja“, – pasišovė Rūta ir vaizdžiai perpasakojo Marijaus įspūdžius. „Marijus sako, kad užsimerkė klausydamasis jūsų muzikos, įsivaizdavo gulintis džiunglėse ir jaučiantis, kaip iš kampo atsėlina liūtas, kuris padaro „am“, o Marijus tada padaro „bzzzzz“, – labiau iš teisėjos vertimo, nei iš Marijaus verdikto juokėsi publika. „Jūs galėtumėte sukurti spektaklį, reikia tik pasitreniruoti“, – gruzino Iraklio pasirodymą reziumavo Adolfas Večerskis, kai Iraklis padovanojo Rūtai išgliaudytus graikiškus riešutus.

„Aš pati jų paprašiau, nes norėjau išgirsti, kaip skamba, bet jei jūs man siūlote juos tuščius suvalgyti, tai „Taip“ galite net nesitikėti“, – juokavo teisėja.

Kaip pasisekė Irakliui, koks buvo galutinis teisėjų verdiktas svečiui iš užsienio, ir kiti įspūdingi dalyvių pasirodymai – sekmadienį 19.30 val. „Lietuvos talentuose“ ir tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius