-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Projekto „Misis Lietuva“ dalyvės: lengviau valdyti vyrus nei šunis

Šį sekmadienį „Lietuvos ryto televizijos“ realybės šou „Misis Lietuva“ dalyvės atskleis, kaip stipriai yra pasiryžusios kovoti dėl titulo. Pirmoje po atrankos laidoje žiūrovai išvys, kaip ištekėjusios moterys ir mamos įveikia ekstremalius išbandymus. Joms teko įsiropšti į aikštelę, kuri buvo įrengta 8 metrų aukščio pušyje, suvaldyti šunų kinkinius ir pereiti tarp medžių ištemptu lynu. Ekstremalios užduotys dalyvėms buvo paruoštos tam, kad žiūrovams atskleistų gebėjimą dirbti komandoje, ir įrodytų, jog kelyje link titulo gali perlipti per save ir savo baimes.
Kadras iš laidos
Kadras iš laidos / „Lietuvos ryto TV" nuotr.

Pirmiausia moterims teko susipažinti su dideliu haskių veislės šunų būriu. Miškuose prie Vievio įsikūrusios „Nuotykių akademijos“ sodybos šeimininkas Hubertas Bliujus dalyves pamokė valdyti šunų kinkinį, kuris tempė roges. Greitis, žvarbus vėjas, išgąsčio šūksniai ir adrenalinas, – moterys džiaugėsi gerų emocijų antplūdžiu.  Vis dėlto, kelioms dalyvėms nesugebėjus sukontroliuoti kinkinio, pasigirdo kalbos, kad vyrus suvaldyti lengviau nei šunis.

Po smagaus pasivažinėjimo, televizijos dienoraščio „Misis Lietuva“ dalyvių laukė dar ekstremalesnės užduotys: pasivaikščiojimas judančiu lynu bei šuolis nuo pušyje įtvirtintos aikštelės. Patyręs asmenybės treneris Hubertas Bliujus tokius išbandymus dažnai rengia skirtingų įmonių darbuotojams, siekiantiems sustiprinti jų komandinę dvasią.   „Tikiuosi, kad sugebėsite susikalbėti su savo baimėmis, nes jų gyvenime bus dar daugiau. Įveikus šią aštuonių metrų aukščio pušį, kiti išbandymai ateityje bus ne tokie baisūs“, – moteris drąsino „Nuotykių akademijos“ įkūrėjas Hubertas Bliujus.

„Jūs juokaujate, mes juk ne ekstremalių išbandymų projekte dalyvaujame“, – šūkaliojo dalyvės, tačiau ryžosi. Aštuonių metrų aukščio kliūtį pirmoji pasišovė įveikti vadybininkė Renata Kovtun. „Pagalvojau, jog reikia lipti pirmai, nes jeigu stovėsiu ilgiau – baimė nugalės mane. Tuomet vaikai negalės didžiuotis savo mama“, – teigia du vaikus auginanti 35 m. Vilnietė.

Renatos pėdomis pasekė dar kelios dalyvės. Viena jų – dėl aukščio fobijos prisipažinusi  kaunietė Žaneta Pikšilingienė. Nesugebėjusi iki galo atlikti užduoties, nusileidusi ant žemės Žaneta apsipylė ašaromis.  Ji sulaukė didžiulio draugių palaikymo, tačiau tarp kitų dalyvių greit pasklido kalbos, kad tai tik gerai surežisuotas spektaklis. Esą kaunietė apsiverkė tikėdamasi sulaukti daugiau dėmesio. Taip greitai į paviršių išlindo pirmosios konkurencijos užuomazgos.

 Neįtikėtinai greitai augančią konkurenciją atskleidė diabetu serganti  Audronė Gigienė. Ji garsiai pareiškė, jog esą viena iš dalyvių daro gėdą visam projektui: „Ji elgiasi neadekvačiai. Manau, kad taip nedera moteriai, dalyvaujančiai tokiame projekte. Vis tiek reikia kokio santūrumo, negalima vėjavaikiškai elgtis, kalbėti, kas ant liežuvio papuola.“.

Tokie kaltinimai pasipylė Aušros Mikelienės adresu, kuri per atranką prisipažino kadaise turėjusi romaną su Žilvinu Žvaguliu.   

Išbandymai, baimės ir pirmosios konkurencijos užuomazgos,- televizijos dienoraštyje „Misis Lietuva“ šį sekmadienį, 20 val. 10 min.,  per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius