Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pusę milijono uždirbęs Mino: vienatvė mane žudo

Svečiuodamasis LNK „Žvaigždžių klube“ lyriškasis dainininkas Mino pripažins, kad skausmingos turto dalybos neužgožė meilės šokių grupės „Tina Dance“ įkūrėjai Kristinai Navickaitei. Realybės dokumentikoje „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjęs atlikėjas atskleis, kad šilti jausmai vis dar neišblėsę, ir pripažins vis dar mylintis Tiną.
Mino
Mino / LNK nuotr.

Mino nevengs atskleisti pastaruoju metu spaudoje itin eskaluojamų jo ir Tinos santykių detalių.

„Nuo meilės iki neapykantos – vienas žingsnis“, – seną tiesą patvirtino atlikėjas, po skyrybų nemaloniai nustebintas šokėjos požiūrio į kartu užgyventą turtą. Išvaizdžioji Tina pareiškė, kad namas,  prie kurio statybų daug pinigais ir rankų darbu prisidėjo Mino, turi likti jai. LNK „Žvaigždžių klubo“ vedėjas Vitalijus Cololo stos ginti Kristinos ir jos šokių studiją išgarsinusio laidos svečio, kuris šiuo metu net negali patekti į bendromis pastangomis įrengtą namą.

Laidoje sužinosite, kiek kainavo būsto statybos, kiek pinigų į jas investavo tuo metu didžiules sumas uždirbdavęs atlikėjas. Beje, jis nekukliai pripažino, kad alga tuo metu buvo pusė milijono.

Laidos metu Mino sulaukė į tokią pat nepatogią situaciją patekusio žiūrovo skambučio. Skambintojas klausė patarimo, kaip apsisaugoti nuo draugės turtinių ambicijų ir santykiams nutrūkus  nelikti nieko nepešus.

Kaip išvengti skausmingų turto dalybų? Ar  Mino buvo  apvyniotas aplink pirštą? Kaip jis uždirbo pusę milijono?

Jau šį trečiadienį 20.30 val. – „Žvaigždžių klubas“ per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius