Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Radži prisipažino niekada nesiburiantis pas čigonus

Šį šeštadienį LNK šokių projektas „Kviečiu šokti“ rengia profesijų vakarą. Šokėjai taps pačių populiariausių profesijų atstovais.
Radži ir Ana
Radži ir Ana / LNK nuotr.

Kai kuriems dalyviams profesijų pasirinkimas sukėlė didelį galvos skausmą. Bet tik ne Natalijai Zvonkei su Dainiumi Dimša. Prisiminusi, kaip nuo 15 metų turguje prekiavo sportiniais kostiumais, N.Zvonkė šokių aikštelėje su partneriu taps spekuliantais. Juolab, kad su prekyba iki šiol susijęs ir profesionalus šokėjas Dainius – jis turi įmonę, kuri pardavinėja šventinius saldumynus.

Netoli savo prigimties žengti nusprendė ir Radži. Jiedu su Ana sušoks čigonės būrėjos ir verslininko susitikimą.

„Aš skubu išvykti, bet mane stotyje užhipnotizuoja čigonė ir lieku be pinigų ir pavėlavęs į traukinį“, – tiesiai šviesiai sako Radži.

Pats Radži sako nesiburiantis.

„Čigonas čigonui neburia. Koks ten būrimas – lieki be pinigų, o tiesos niekas ir nepasako“, – aiškino Radži. Tačiau dainininkas prisipažįsta, kad turi galių numatyti ateitį.

„Nuspėju, bet ne iš rankos ar kortų, o iš akių. Turiu stiprios nuojautos sugebėjimą, tik dar nežinau, ką su tuo daryti. Gal su metais ir suprasiu, kaip reikia šį sugebėjimą suvaldyti“, – atviravo Radži.

Be būrėjų, „Kviečiu šokti“ žiūrovai išvys ir kitų profesijų žmones. Vilija ir Arturas taps mokslininkais, naujokai Jean Claude ir Elena – modeliu ir dizainere, Ilona ir Artūras – banko plėšikais, Rita ir Karolis – lakūnu ir stiuardese, Jolanta ir Andrius – mokytojais, Rūta ir Adomas – kiemsargiais, Laura ir Vadimas – pianistais, Sakalas ir Viktorija – dailininku ir jo mūza.

Į profesijų vakarą skuba ir „Dviračio šou“ ūkininkai Klemensas ir Leonardas iš Marijampolės. Jiedu sužinojo, kad dabar į darbą priima ne darbo birža, o LNK projektas „Kviečiu šokti“.

Projekto rengėjai tęsia tradiciją į svečius pasikviesti „Dviračio šou“ personažus. Praėjusiais šeštadieniais „Kviečiu šokti“ svečiavosi Juročka, Zita iš Mažeikių, o šį šeštadienį šokius vertins Klemensas su Leonardu.

„Kviečiu šokti“ – šeštadienį 19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius