Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radži scenoje padės išlaisvėti Čivilytei

Dainininkas Radži nerimauja: kaip jo gerbėjai priims netikėtą duetą – penktadienį Lietuvos moterų numylėtinis LNK „Muzikos akademijoje“ užtrauks duetu su savo kritike Rosita Čivilyte.
Rosita Čivilytė
Rosita Čivilytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Visai neblogai su ja sutariu. Esu geros nuomonės apie ją. Ji – gera moteris“, – sako Radži. 22-ejų panevėžietis jau pamiršo, kaip įvairiose laidose Rosita jį aršiai kritikavo, esą Radži talento turi, bet yra tinginys, tenorintis dėmesio.

„Laidoje „Valanda su Rūta“ kažkada apsižodžiavome, bet, tikiuosi, tai buvo juokai“, – numoja ranka hito „Ką daryt?“ atlikėjas.

Tačiau aistringasis Radži atsimena R. Čivilytės pagyrimus: „Muzikos akademijoje“ ji mane pagyrė, kad gerai judu scenoje“. Ko gero, elegantiškiausias Lietuvos romas intriguoja, kad penktadienį LNK scenoje užves Čivilytę, kad ši scenoje tiesiog pašėltų.

„Ne visi žmonės gali laisvai judėti scenoje. O Rositai to ir nereikia – jos galingo vokalo pakanka. Bet penktadienį žadu intrigą – pamatysite ponią Rositą, kokios dar nematėte“, – sako Radži ir neišduoda, kokią dainą dainuos su griežtąja „Muzikos akademijos“ komisijos nare.

Radži išduoda, kad ateityje norėtų pas Rositą lankyti vokalo pamokas, jei tik ši priimtų ir didelio mokesčio neimtų. Šiuo metu Radži mokosi vokalo privačiose pamokose Panevėžyje.

Primename, kad R. Čivilytė praėjusį penktadienį „Muzikos akademijoje“ pati pasisiūlė ir pažadėjo sudainuoti su Radži, nes liko sužavėta juo scenoje. Pažadas bus ištesėtas penktadienį 20.10 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius