-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Radžis stoja ginti į konfliktą su anyta įsivėlusios Agnės Petravičienės

Dainininkė Agnė Petravičienė – geriausiai žinoma kaip kaprizingoji dainininko Radžio partnerė scenoje – iki šiol viešumoje neatviravo apie savo gyvenimą. Dabar Agnė sako esanti priversta prabilti apie tai, kokie skandalai persekioja jos šeimą. Atviras interviu TV3 žiūrovų laukia jau rytoj, antradienį, žurnalistinių tyrimų laidoje „Prieš srovę“.
Radžis Aleksandrovičius
Radžis Aleksandrovičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.
TV3/Agnė Petravičienė
TV3/Agnė Petravičienė

Kalbėti Agnė sutiko, kai žurnalistams ilgai slėptą skausmą išliejo jos anyta Nijolė Miglinienė. „Agnė nori sunaikinti mane, kad paskui nevaržoma susidorotų su Dainiumi – savo vyru. Ji neturi jokio gailesčio, atjautos. Aš nežinau kas jos viduj. Baisi moteris“, – tvirtina Nijolė. Pasak šios moters, Agnės bijo visas Alytus, mat ji ne tik dainininkė, bet ir įtakinga politikė – Alytaus rajono savivaldybės tarybos narė.

Laidai „Prieš srovę“ susisiekus su Agne, moteris ne tik pasikvietė žurnalistus į savo namus, bet ir pratrūko. „Aš mylėjau ir myliu savo vyrą. Gal net labiau nei anksčiau. Aš negaliu paspaust mygtuko su užrašu „Nemyliu“. Štai jums ir atsakymas, kodėl aš jo nepalieku“, – tvirtins A.Petravičienė.

TV3/Nijolė Miglinienė
TV3/Nijolė Miglinienė

Anytos kalbos taip skaudina Agnę, kad ji ryžosi papasakoti dar daugiau. Kodėl ji kreipėsi į Alytaus teismą? Dainininkė antradienį TV3 eteryje prabils apie patirtą anytos smurtą. Pasak jos, mamos sumuštas buvo ir Dainius, Agnės vyras. Šiuo metu jis labai sunkus ligonis.

Pasak Agnės, jai neilgai teko džiaugtis šeimynine laime, mat jos vyrą prieš dvejus metus ištiko infarktas – iki šiol vyras nebepasikelia iš ligos patalo ir sunkiai suvokia aplinką.

Tuo tarpu Agnės anyta atkerta, kad ji niekada nemušė nei Agnės, nei savo sūnaus, o Alytaus teismas nuteisė ją bijodamas politike tapusios marčios.

Tokie Agnei anytos metami kaltinimai užkaitino kraują dainininkui Radžiui. „Agnės ir jos vyro žeminti aš tikrai neleisiu jokioms anytoms. Jau geriau tos neadekvačios anytos ateitų išvalyti mano kambarį. Gautų pinigų ir neskleistų kvailų erezijų“, – rytoj TV3 laidoje „Prieš srovę“ piktinsis estrados princu tituluojamas Agnės scenos partneris.

TV3/Radžis
TV3/Radžis

Emocionalus pasakojimas iš pirmų lūpų – antradienį 19.30 val. TV3 laidoje „Prieš srovę“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius