Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radžiui nuotaką padės išrinkti televizija

Populiarusis dainininkas Radžis Aleksandrovičius pasižadėjo, kad sulaukęs dvidešimt septynerių ar dvidešimt aštuonerių metų tikrai ves. Ir senelis, turtingasis čigonų baronas iš Charkovo, jam vis primena – jau laikas žvalgytis žmonos.
Radži
Radžis Aleksandrovičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Metai vis eina, o tos vienintelės kaip nerandu, taip nerandu“, – liūdnai galva linguoja Radžis. O iki dvidešimt septynerių – vos keleri liko.

Todėl televizijoje šlovę pelnęs, Radžis nusprendė televizijoje ir šeimos laimės ieškoti. Rudenį LNK televizijoje pasigirs Felixo Mendelssohno maršo akordai, permušami čigoniškų dainų ritmu. Dainininkas nuo naujojo LNK sezono dalyvaus naujame realybės šou „Radži ieško žmonos“.

Jau visai netrukus bus paskelbta anketa, kurią galės pildyti visos, pasiryžusios savo širdį ir ranką atiduoti tam, su kuriuo visas gyvenimas žibės auksu, o einant gyvenimo keliu skambės meilės dainos. Radžis kuklus – jam nereikia žmonos, kuriai iš pažastų augtų kojos. „Ieškosiu subtilios, moteriškos, būtų gerai, kad būsima žmona mokėtų gaminti valgyti. Kad šoktų, dainuotų. Būtų prie meno.“

Kad taptų Radžio žmona, merginai teks įveikti ne vieną realybės šou etapą. Jei tektų rinktis tarp blondinės ir tarp čigonės? Radži atviras – tautybė ir plaukų spalva nesvarbi. „Dabar spalvą galima pakeisti per dešimt minučių, – juokiasi. – Gali būti ir aukštesnė už mane, ir žemesnė. Svarbiausia, koks ji žmogus.“

Vardydamas vertybes, lieka ištikimas savo stiliui: „Bet tegu merginos žino, kad su mažais papukais iš karto išmesiu iš šou“. Ir čia pat kvatojasi: „Juokauju“.

Nuotaikingas, šmaikštus, seksualus ir intriguojantis realybės šou „Radži ieško žmonos“ – naujajame LNK sezone. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius