-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Realybės šou „2 Barai“ dalyvis Renaldas Kundrotas jau pirmoje laidoje išsirengė nuogai

Sekmadienį prasidėjęs realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ tapo tikru apkalbų objektu. Vos prieš kelias dienas prasidėjęs projektas stebina ne tik savo dalyvių spalvingomis biografijomis, bet ir jų drąsumu.
Renaldas Kundrotas
Renaldas Kundrotas / Stop kadras
Temos: 1 TV3

Čia dalyvaujantis 22-ejų profesionalus statybininkas iš Lazdijų rajono Renaldas Kundrotas jau pirmoje vasaros projekto laidoje pademonstravo tai, ko nesitikėjo pamatyti niekas.

Realybės šou komisiją paprastumu sužavėjęs kaimo vaikis R.Kundrotas projekto dalyviams ir visai Lietuvai prisistatė ypač įspūdingai. Jaunas vaikinas po projekto premjeros vykusiame dalyvių susipažinimo vakarėlyje prarado kontrolę ir nesidrovėdamas filmavimo kamerų išsirengė nuogai.

Panašu, kad Vitalijaus Cololo vadovaujamai juodajai pragaro komandai priklausantis Renaldas tikrai nėra tylus ir ramus kaimo vaikis, kaip pats save apibūdino realybės šou atrankose. Kadrai iš pirmosios „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ laidos rodo, kad jis tikras vakarėlių liūtas mėgstantis drąsiai pakvailioti.

Pats R.Kundrotas nesielvartauja dėl tokio savo poelgio. „Aišku, visko būna. Aš nelabai imu į galvą. Be kompleksų“, - „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ laidoje sakė jis.

TV3 nuotr./Renaldas Kundrotas
TV3 nuotr./Renaldas Kundrotas

Galbūt ne veltui R.Kundrotas eidamas į šį projektą tikino, kad dėl nugalėtojo vardo jis pasiryžęs daug kam? „Ką reiktų, tą ir padaryčiau. Negaliu teigti, kad viską, nes nežinau kas tas viskas yra. Jei nuo stogo šoks visi – aš tikrai nešoksiu. Bet daug ką galėčiau padaryti dėl pergalės. Viskas priklausys nuo padėties, bet juk nėra padėties ne išeities“, – šypsodamasis anksčiau TV3 projekto kūrėjams sakė R.Kundrotas.

Televizijos žiūrovų laukia ne ką mažiau intriguojanti „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ laida, kur tarp dviejų dalyvių įsižiebs abipusė simpatija. Ar nauji ir netikėtai kilę jausmai tarp Tori Vikk ir statybininko Renaldo gali sugriauti meilę sutvirtinta žiedu? O gal tai tik nauja žaidimo partija?

TAIP PAT SKAITYKITE: Skandalinga realybės šou „2 barai“ dalyvės Tori Vikk praeitis: pornosvetainėje nuoga šoka striptizą

VIDEO: Lithuanian reality show "2 bars" girl Tori Vikk striptease

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius