Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Realybės šou „IššŪKIS kaime“ vyko vyriška kova: projektą paliko žvaigždžių kirpėjas Robertas

Šeštadienio vakarą televizijos eteryje įvyko jau trečioji TV realybės šou „IššŪKIS kaime“ išlikimo kova, kuri buvo kaip niekada intriguojanti. Dalyviai vienas kitam negailėjo karčių žodžių, o vienas prieš kitą stojo du vyrai: žvaigždžių kirpėjas Robertas ir aukštaūgis gražuolis Rokas. Antrą kartą į išlikimo rungtį pasiųstam Robertui teko atsisveikinti su projektu.
Projekto „IššŪKIS kaime“ akimirka
Projekto „IššŪKIS kaime“ akimirka / tomasfoto.lt nuotr.
Temos: 1 TV

Nauja savaitė kaime miestiečiams prasidėjo tikromis dramomis. Likęs dalyvių aštuntukas jau spėjo įsitikinti, kad šiame projekte jų laukia tikrai nelengvi darbai, tačiau jėgų barniams ir sąmokslams jiems užtenka. Dėl projekto iš Anglijos į Lietuvą grįžęs Stanislavas į rimtą konfliktą įsivėlė ne tik su Roku, bet ir su Algimantu. Jaunas vyras nesuvaldęs emocijų pratrūko keiktis ir į Algimantą sviedė malką.

tomasfoto.lt nuotr./Projekto „IššŪKIS kaime“ akimirka
tomasfoto.lt nuotr./Projekto „IššŪKIS kaime“ akimirka

Už tokį jo poelgį konkurentai buvo pasiryžę vaikiną pasiųsti į išlikimo kovą, tačiau Stanislavas šią savaitę gavo neliečiamybę. Jis laimėjo specialią rungtį, kurioje reikėjo kuo greičiau per mėšlu patręštą lauką pergabenti pienui skirtus bidonus.

Blogiausią savaitės darbininką, kaip ir kiekvieną kartą, išrinko Lukšių žemės ūkio bendrovės vadovas Jonas Pranaitis. Silpniausiu savaitės darbininku tapo Robertas ir antrą kartą buvo pasiųstas į išlikimo kovą. Daugiausiai dalyvių grūdų gavo Rokas. Konkurentų jis buvo įvardintas kaip konfliktiška asmenybė.

„Aš kažkaip ramus, nes aš galvojau, kad sudės man visi. Kas tie visi? „Šieno“ komanda. Nes po praeitos savaitės, kai mes sudėjome Robertui, teko nugirsti, kad jie nori atsilyginti. Jie vadina mane „lovų“ komandos lyderiu ir jie galvoja, kad visi tie penki minusai, tie grūdai Robertui buvo vien dėl to, kad aš taip sugalvojau“, – kalbėjo į išlikimo kovą pasiųstas Rokas.

tomasfoto.lt nuotr./Projekto „IššŪKIS kaime“ akimirka
tomasfoto.lt nuotr./Projekto „IššŪKIS kaime“ akimirka

Po išlikimo rungties, kurioje vyrams reikėjo kuo ilgiau išsilaikyti ant netikro judančio buliaus, projektą palikti turėjo žvaigždžių kirpėjas Robertas. Labiausiai jo iškritimu džiaugėsi Algimantas. Pasak jo, vaikų namuose užaugęs vyras buvo tikras intrigantas.

Trečioji realybės šou savaitė buvo paskirta gyvulininkystei. Dalyviai darbavosi Lukšių bendrovės pieno ūkyje esančioje karvių fermoje, mėšlu tręšė laukus, iki blizgėjimo šveitė apskretusią vonią ir kaip įmanoma greičiau turėjo sutvarkyti malkinę. Kitą savaitę dalyvių lauks dar sunkesni iššūkiai, o gyvenimas kaime jiems taps nepakenčiamas, mat jie sulauks itin intriguojančios staigmenos – prie jų prisijungs naują dalyvė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius