-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ričardas Doveika „Žvaigždžių klube“ – apie kulinaro aistrą

Artėjančių švenčių proga į daugelio nuodėmingu laikomą „Žvaigždžių klubą“ pasiryžo atvykti kunigas Ričardas Doveika. Kai švenčių pagrindiniais akcentais neretai tampa materialinės vertybės, dvasininkas paragins išmokti atsisakyti nereikalingų dalykų, triukšmo ir leisti atsiskleisti šventės tikrumui.
Ričardas Doveika
Ričardas Doveika / LNK nuotr.

Ričardas Doveika atskleis, jog prieš tapdamas kunigu įgijo virėjo specialybę ir sugeba gaminti gana įmantrius patiekalus. Pavyzdžiui, įdaryti žuvį, pagaminti šonkauliukų kalną, kepti pyragus sau ir draugams.

Apie Kūčių stalo šventumą, tradicijas bei papročius laidoje kalbėjęs dvasininkas neišvengs ir kompromituojančių klausimų apie jam bažnyčios kanonų uždraustą meilę. „Žvaigždžių klubo“ vedėjų Vitalijaus Cololo ir Natalijos Zvonkės spaudžiamas kunigas prisipažins, jog buvo įsimylėjęs. Laidos metu sužinosite, ar ilgisi jaunasis dvasininkas šių kunigui neleistinų žemiškų jausmų.

„Žvaigždžių klube“ sužinosite tikrąsias Ričardo Doveikos perkėlimo iš katedros priežastis, ką kunigas galvoja apie meilę ir kokiais patiekalais džiugina savo draugus. Atsakymai į šiuos klausimus – jau trečiadienį 20.30 val. „Žvaigždžių klube“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius