-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Rima Triškutė „Žvaigždžių klube“: „Selas – praeitis, kurios nenoriu prisiminti!“

„Selas – tai praeitis, kurios nenoriu prisiminti“, – jau šį ketvirtadienį LNK laidoje „Žvaigždžių klubas“ prisipažins gražiausio kūno pasaulyje savininkė, modelis Rima Triškutė.
Rima Triškutė „Žvaigždžių klube“
Rima Triškutė „Žvaigždžių klube“ / LNK nuotr.

Laidos vedėjo Vitalijaus Cololo paklausta, ar jai nėra skaudu, kad, paaiškėjus jųdviejų su Egidijumi Dragūnu draugystei, vyras tai atkakliai neigė ir jos išsižadėjo, Rima susimąstys. „Gal ir buvo, bet dabar tikrai ne“, – po akimirkos atsakys R. Triškutė.

Mergina neslėps turinti širdies draugą, bei tikins, kad dažnos jos kelionės į užsienį tikrai nėra kliūtis romantiškai draugystei. Laidoje netrūks ir provokacijų bei merginai specialiai paruoštų iššūkių.

Paklausta, kokios jos apimtys, Rima nepasimes ir laidos vedėjui Vitalijui atkirs, jog jis nesąs klientas. „Sakoma, kad kone visi modeliai serga arba bulimija, arba anoreksija. O kuriai grupei priklausai tu?“, – nepasiduos ir toliau provokuos laidos vedėjai V.Cololo ir dainininkė Natalija Zvonkė. „Nesąmonė. Nepriklausau nei vienai jų, o valgau ką noriu, ir kiek noriu. Galiu tai įrodyti!“, – atsikirs R.Triškutė.

Mergina papasakos kad pusryčiams jį valgė tėčio keptus kotletus, o pietums – picą. Tad nieko stebėtino, kad studijoje tarp žiūrovų kilo šurmulys – kaip Rima geba būti dailiausiu pasaulio kūnu tiek valgydama? Po šių modelių pasaulyje garsios Rimos žodžių netrukus į studiją bus atnešta kepta višta, o greta puikuosis pyragaičiai bei tortas.

Ar išdrįs mergina įrodyti, kad nebijo sugadinti figūros kaloringu maistu, ir kas laimės laidos filmavimo metu surengtas kreminių pyragaičių valgymo varžybas, sužinosite jau ketvirtadienį, „Žvaigždžių klube“, 21.05 per LNK.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius