-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rimas Valeikis „Vaikų balse“ tapys „įtariamuosius“

Jau šį trečiadienį Marijampolėje įvyks jubiliejiniai „Vaikų balso 2009“ apdovanojimai. Mažieji šį spalvingą renginį ir jo intriguojančią detektyvinę istoriją per TV3 pamatys jau kitą pirmadienį, balandžio 13 dieną, 19.00 val.
Rimas Valeikis
Rimas Valeikis / TV3 nuotr.

Dingęs laimę nešantis margutis ne tik „Vaikų balso“ apdovanojimų vedėjams nerimą sukels. Jo paieškose dalyvaus ir visi scenoje pasirodysiantys atlikėjai, kuriems teks duoti nenuginčijamus parodymus. O štai bylos „įtariamuosius“ tapyti ir detektyvui Zuikiui padėti istoriją narplioti imsis žymus piešimo meistras Rimas Valeikis!

„Piešti vaikams yra didžiausias iššūkis. Juk jie asmeniškai pažįsta Kalėdų Senelį, jie pinigus užsidirba palikdami fėjoms po pagalvėmis savo iškritusius pieninius dantis ir jie nesunkiai pergudrautų pikčiausią raganą. Vaikai yra atviri ir nebijos į akis pasakyti, kad susimovei, jei iš tiesų susimausi. Todėl reiks pasistengti, dirbti greitai, tiksliai ir išradingai, kaip kaligrafijos meistrui. Jau dabar aktyviai treniruojuosi prieš didžiausią savo gyvenimo darbą“, – šypsosi visuomet gera nuotaika trykštantis pieštuko virtuozas Rimas Valeikis.

Jo užduotis šiųmetėje detektyvinėje istorijoje iš tiesų sudėtinga – kol liudytojai duos parodymus, t.y., kol atlikėjai dainuos mažiesiems pamėgtus kūrinius, Rimas skubės nupaišyti ir atspėti, kurie iš jų nusipelno „Vaikų balso 2009“ apdovanojimo. Ar sutaps bylos sprendėjų nuomonė su vaikų, TV3 žiūrovai sužinos Velykų antrą dieną įsijungę TV3 televiziją!

Spalvingiausi „Vaikų balso 2009” apdovanojimai – jau netrukus per TV3!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius